Vinná klobása pod peřinou

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
neuvedeno
neuvedeno
neuvedeno
autor: Recepty

Suroviny

Vložit do nákupu
    • listové těsto
    • kečup - jemný
    • česnek
    • vinná klobása
    • eidam sýr
    • sýr niva
    • šunka
    • anglická slanina
    • vejce

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Listové těsto rozválíme, potřeme kečupem, nakrájíme na plátky česnek, dáme na kečup. Nakrájíme na kousky klobásu, poklademe na listové těsto, mezi klobásu nakrájíme na kostičky anglickou, šunku. Posypeme strouhaným sýrem, nivou a dáme zapéct na 30 min. 180 °C. Vytáhneme z trouby, zalijeme rozšlehaným vajíčkem, posypeme petrželkou, zapečeme krátce.
Zařazení: Chuťovky Slané

Komentáře k receptu

  • recepty73
    recepty73 |

    20. 10. 2010 13:16

    :-( ...takhle né,to nám nejede :-( .Raději dobře zabalit(bez vzduchu a zmrazit zasyrova ;-) :-P

  • Edita Lukášová
    Edita Lukášová |

    5. 11. 2009 16:07

    Zmrazovala jsem vinnou klobásu mnohokrát a po rozmrazení a tepelné úpravě nebyl znát rozdíl mezi čerstvou a vyndanou z mrazáku.

  • Marie L.
    Marie L. |

    5. 11. 2009 14:39

    Nedoporučuji! Raději předpéct a potom zamrazit.

  • Di -
    Di - |

    5. 11. 2009 10:44

    Proč by ne? Určitě ano.

  • Lenka Korbelová
    Lenka Korbelová |

    5. 11. 2009 10:16

    Lze syrovou vinnou klobásu zmrazit?