Autor:

Vinná klobása pod peřinou

Střední
Ingredience
Listové těsto  
Kečup - jemný  
Česnek  
Vinná klobása  
Eidam sýr  
Sýr Niva  
Šunka  
Anglická slanina  
Vejce  

Postup přípravy:

Zařazení: Chuťovky, Slané

Listové těsto rozválíme, potřeme kečupem, nakrájíme na plátky česnek, dáme na kečup. Nakrájíme na kousky klobásu, poklademe na listové těsto, mezi klobásu nakrájíme na kostičky anglickou, šunku. Posypeme strouhaným sýrem, nivou a dáme zapéct na 30 min. 180 °C. Vytáhneme z trouby, zalijeme rozšlehaným vajíčkem, posypeme petrželkou, zapečeme krátce.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1

Komentáře k receptu: Vinná klobása pod peřinou

Komentáře

  1. Edita Lukášová   05.11.2009 | 16:07 | reagovat |

    Zmrazovala jsem vinnou klobásu mnohokrát a po rozmrazení a tepelné úpravě nebyl znát rozdíl mezi čerstvou a vyndanou z mrazáku.

  2. Marie L.   05.11.2009 | 14:39 | reagovat |

    Nedoporučuji! Raději předpéct a potom zamrazit.

    1. recepty73   20.10.2010 | 13:16 | reagovat |

      :-( ...takhle né,to nám nejede :-( .Raději dobře zabalit(bez vzduchu a zmrazit zasyrova ;-) :-P

  3. Di -   05.11.2009 | 10:44 | reagovat |

    Proč by ne? Určitě ano.

  4. Lenka Korbelová   05.11.2009 | 10:16 | reagovat |

    Lze syrovou vinnou klobásu zmrazit?

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

5 jednoduchých maličkostí, kterými vyznáte lásku i beze slov! Umíte to taky? 5 jednoduchých maličkostí, kterými vyznáte lásku i beze slov! Umíte to taky?
Také máte menstruaci stejně jako vaše kolegyně? Víme, jak si ji vychutnat! Také máte menstruaci stejně jako vaše kolegyně? Víme, jak si ji vychutnat!
Brečela, že se nevejde do kalhot. Slovenka proto zhubla 30 kilogramů! Jak? Brečela, že se nevejde do kalhot. Slovenka proto zhubla 30 kilogramů! Jak?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web