Vinařské topinky

moje hodnocení:

5,0

hodnotilo: 1
neuvedeno
neuvedeno
neuvedeno
autor: zrzka

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 50
      g anglická slanina
    • 2
      nakládané okurky 1-2
    • 2
      feferonka
    • 1
      cibule
    • 2
      česnek 1-2
    • 4
      lžíce kečup - jemný
    • 4
      lžíce strouhaný křen
    • 200
      g moravské uzené
    • 150
      g kapie sterilizovaná
    • 6
      lžíce majonéza
    • sádlo na opékání topinek

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Na nudličky rozkrájenou slaninu rozškvaříme na pánvičce, přidáme na nudličky nakrájené uzené maso, okurky a kapii, na kolečka nakrájenou cibuli a nadrobno nasekané feferonky. Směs podusíme, doplníme rozetřeným česnekem a kečupem, podle chuti osolíme a prohřejeme.
2
Na topinky navršíme připravenou směs a doplníme strouhaným křenem nebe křenem rozmíchaným s majolkou.
Zařazení: Chuťovky Přílohy

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.