Autor:

Vinařské topinky

Ingredience
Anglická slanina 50 g
Nakládané okurky
1-2
Feferonka
Cibule
Česnek
1-2
Kečup - jemný 4 lžíce
Strouhaný křen 4 lžíce
Moravské uzené 200 g
Kapie
sterilizovaná
150 g
Majonéza 6 lžíce
Sádlo
na opékání topinek
 

Postup přípravy:

Zařazení: Chuťovky, Přílohy

Na nudličky rozkrájenou slaninu rozškvaříme na pánvičce, přidáme na nudličky nakrájené uzené maso, okurky a kapii, na kolečka nakrájenou cibuli a nadrobno nasekané feferonky. Směs podusíme, doplníme rozetřeným česnekem a kečupem, podle chuti osolíme a prohřejeme.
Na topinky navršíme připravenou směs a doplníme strouhaným křenem nebe křenem rozmíchaným s majolkou.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 1 x
1
5 1 5 1

Komentáře k receptu: Vinařské topinky

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Chcete být šťastnější? Lvi potřebují uznání, Váhy životní harmonii Chcete být šťastnější? Lvi potřebují uznání, Váhy životní harmonii
Třicetidenní výzva: Čtyři jednoduché cviky vám stačí na výstavní ruce! Třicetidenní výzva: Čtyři jednoduché cviky vám stačí na výstavní ruce!
Jak opravdu účinné jsou diety při léčbě obezity a nadváhy? Jak opravdu účinné jsou diety při léčbě obezity a nadváhy?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web