Autor:

Vinařské topinky

Ingredience
Anglická slanina 50 g
Nakládané okurky
1-2
Feferonka
Cibule
Česnek
1-2
Kečup - jemný 4 lžíce
Strouhaný křen 4 lžíce
Moravské uzené 200 g
Kapie
sterilizovaná
150 g
Majonéza 6 lžíce
Sádlo
na opékání topinek
 

Postup přípravy:

Zařazení: Chuťovky, Přílohy

Na nudličky rozkrájenou slaninu rozškvaříme na pánvičce, přidáme na nudličky nakrájené uzené maso, okurky a kapii, na kolečka nakrájenou cibuli a nadrobno nasekané feferonky. Směs podusíme, doplníme rozetřeným česnekem a kečupem, podle chuti osolíme a prohřejeme.
Na topinky navršíme připravenou směs a doplníme strouhaným křenem nebe křenem rozmíchaným s majolkou.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 1 x
1
5 1 5 1

Komentáře k receptu: Vinařské topinky

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Cvičíte jógu, abyste zhubli? Blbost, tvrdí lektorka! K čemu se hodí? Cvičíte jógu, abyste zhubli? Blbost, tvrdí lektorka! K čemu se hodí?
5 andělů, kteří vám pomůžou najít a udržet lásku 5 andělů, kteří vám pomůžou najít a udržet lásku
Jak se nejlépe ubránit v zimních měsících nachlazení Jak se nejlépe ubránit v zimních měsících nachlazení
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web