Vídeňský krém

Hodnocení:

Moje:

15 minut
-

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 2
      ks žervé
    • 200
      g majonéza
    • 150
      g sýr 100-150
    • hořčice
    • sůl
    • 0,5
      ks cibule
    • křen dle chuti
    • pečivo

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Vše se smíchá v pomazánku, maže se na veku či rohlíky, nahoře se zdobí ořechem nebo zavařenou jeřabinou, rybízem, mandarinkou apod. Nejlepší je dělat chvilku předem, rozleží se.
2
Možno použít pro návštěvy, dobře vypadá, skvěle chutná k vínu, je ostré ale jemné. Obměna k pivu: vynechte křen, hořčici a cibuli, přidejte lisovaný česnek. Pozor, takto to má grády.

Komentáře k receptu

  • kalo
    kalo |

    4. 11. 2010 14:21

    :-$ :-$ :-$ :-$ :-$ :-$ :-$ :-$ 8-) :-$ :-$ :-$ :-$ :-$ :-$

  • kuk
    kuk |

    4. 11. 2010 14:20

    :-) :-( ;-) :-P <3 <:-) :-S :-| :-)) :'( O:-) O:-) :-! :-$ :-$ :-$ 8-) 8-) =-O =-O :-[ :-[ :-P :-P fuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuj!!!!ble