Autor:

Vídeňský krém

15 minut PT0H15M
Snadné
Ingredience
Žervé 2 ks
Majonéza 200 g
Sýr
100-150
150 g
Hořčice  
Sůl  
Cibule 1/2 ks
Křen
dle chuti
 
Pečivo  

Postup přípravy:

Zařazení: Chuťovky, Pomazánky, Ze sýra

Vše se smíchá v pomazánku, maže se na veku či rohlíky, nahoře se zdobí ořechem nebo zavařenou jeřabinou, rybízem, mandarinkou apod. Nejlepší je dělat chvilku předem, rozleží se.
Možno použít pro návštěvy, dobře vypadá, skvěle chutná k vínu, je ostré ale jemné. Obměna k pivu: vynechte křen, hořčici a cibuli, přidejte lisovaný česnek. Pozor, takto to má grády.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1

Komentáře k receptu: Vídeňský krém

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Domácí koblihy: Jsou nadýchané a hříšně dobré! Domácí koblihy: Jsou nadýchané a hříšně dobré!
Jaké cvičení se pro vás hodí? Raci by měli běhat, Střelci tančit a Býci boxovat Jaké cvičení se pro vás hodí? Raci by měli běhat, Střelci tančit a Býci boxovat
Petra Vacka věšeli na háky za kůži na zádech! Proč? Petra Vacka věšeli na háky za kůži na zádech! Proč?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web