Autor:

Vídeňské věnečky II

Střední
Ingredience
Hořká čokoláda 200 g
Hera 200 g
Žloutek
Moučkový cukr 6 lžíce
Černá káva
silná - uvařená
2 lžíce
Hladká mouka 300 g
Prášek do pečiva 10 g

Postup přípravy:

Zařazení: Moučníky, Cukroví

Čokoládu rozpustíme ve vodní lázni. Vymícháme změklé máslo s cukrem a kávou, přidáme žloutky, mouku s práškem do pečiva a vlažnou čokoládu.

Vařečkou vypracujeme těsto, naplníme jím cukrářský sáček s hvězdičkovou násadkou a na plech stříkáme věnečky.

Pečeme na 180 stupňů asi 15 min .

Upečené a vychladlé věnečky se můžou namáčet svrchu v čokoládě a ozdobit lentilkou.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Reklama
Čokoládový koláč s polevou 4 báječné koláče z tmavého těsta Články z

Komentáře k receptu: Vídeňské věnečky II

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Zítra je mezinárodní den palačinek: Udělejte si čokoládové nebo zapečené Zítra je mezinárodní den palačinek: Udělejte si čokoládové nebo zapečené
Oscar 2017: Narážky na Trumpa i Ivanku, roztančený sál a dojatá Emma Stone Oscar 2017: Narážky na Trumpa i Ivanku, roztančený sál a dojatá Emma Stone
Seriál Ulice: Podívejte se, jak šel čas s Liškovými, které brzy čeká krize Seriál Ulice: Podívejte se, jak šel čas s Liškovými, které brzy čeká krize
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web