Autor:

Vídeňské věnečky II

Střední
Ingredience
Hořká čokoláda 200 g
Hera 200 g
Žloutek
Moučkový cukr 6 lžíce
Černá káva
silná - uvařená
2 lžíce
Hladká mouka 300 g
Prášek do pečiva 10 g

Postup přípravy:

Zařazení: Moučníky, Cukroví

Čokoládu rozpustíme ve vodní lázni. Vymícháme změklé máslo s cukrem a kávou, přidáme žloutky, mouku s práškem do pečiva a vlažnou čokoládu.

Vařečkou vypracujeme těsto, naplníme jím cukrářský sáček s hvězdičkovou násadkou a na plech stříkáme věnečky.

Pečeme na 180 stupňů asi 15 min .

Upečené a vychladlé věnečky se můžou namáčet svrchu v čokoládě a ozdobit lentilkou.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1

Oznámkujte recept jako ve škole

1 2 3 4 5
Hodnocení uživatelů: 0 (hodnoceno 0x)
Reklama
Lilky plněné jehněčím masem a zeleninou Řecká božská kuchyně Články z

Komentáře k receptu: Vídeňské věnečky II

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

8 věcí, na které se musíte zeptat partnera dřív, než si ho vezmete 8 věcí, na které se musíte zeptat partnera dřív, než si ho vezmete
Natálie Kotková vyhrála video blogerku roku a už letí do Washingtonu Natálie Kotková vyhrála video blogerku roku a už letí do Washingtonu
Jak se postarat o vánoční stromek, aby dlouho vydržel Jak se postarat o vánoční stromek, aby dlouho vydržel
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web