Autor:

Vídeňské věnečky II

Střední
Ingredience
Hořká čokoláda 200 g
Hera 200 g
Žloutek
Moučkový cukr 6 lžíce
Černá káva
silná - uvařená
2 lžíce
Hladká mouka 300 g
Prášek do pečiva 10 g

Postup přípravy:

Zařazení: Moučníky, Cukroví

Čokoládu rozpustíme ve vodní lázni. Vymícháme změklé máslo s cukrem a kávou, přidáme žloutky, mouku s práškem do pečiva a vlažnou čokoládu.

Vařečkou vypracujeme těsto, naplníme jím cukrářský sáček s hvězdičkovou násadkou a na plech stříkáme věnečky.

Pečeme na 180 stupňů asi 15 min .

Upečené a vychladlé věnečky se můžou namáčet svrchu v čokoládě a ozdobit lentilkou.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Reklama
Chilli con carne na pivě Pěkně ostrá mexická kuchyně. Recepty, které stojí za to vyzkoušet Články z

Komentáře k receptu: Vídeňské věnečky II

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Nejdřív málem zemřela při výslechu, potom v mlátičce a nakonec při povodních Nejdřív málem zemřela při výslechu, potom v mlátičce a nakonec při povodních
Proměna jídelny: Kombinace starého nábytku a moderních prvků vás nadchne! Proměna jídelny: Kombinace starého nábytku a moderních prvků vás nadchne!
Chat: Věčné problémy s pletí? Ptejte se odbornice, jak s nimi zatočit Chat: Věčné problémy s pletí? Ptejte se odbornice, jak s nimi zatočit
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web