Autor:

Vídeňské oválky

Střední
Ingredience
Hladká mouka 180 g
Hořká čokoláda 80 g
Máslo 80 g
Moučkový cukr 4 lžíce
Škrobová moučka 3 lžíce
Sůl  

Postup přípravy:

Zařazení: Moučníky, Cukroví

V míse ušlehejte moučkový cukr se změklým máslem. Potom přidejte hladkou mouku, škrobovou moučku, špetku soli a znovu šlehejte dokud není základ těsta příjemně hladký. Hořkou čokoládu rozlámejte na kousky, rozpusťte v kovové misce ponořené do horké vodní lázně. Tekutou čokoládu přidejte do těsta a prošlehejte. Těsto dejte do cukrářského sáčku a na plech nastříkejte oválky.

Pečte je asi 8 minut při teplotě 180 °C. Upečené cukroví nechte na kuchyňské mřížce vychladnout. Mezitím si v misce rozpusťte tmavou čokoládovou polevu. Oválky zčásti namočte v rozehřáté polevě.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Reklama
Dýňový koláč s karamelizovanou cibulkou a sýrem s modrou plísní Recept na víkend: Dýňový koláč s karamelizovanou cibulkou a sýrem s modrou plísní Články z

Komentáře k receptu: Vídeňské oválky

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Děti slavných na módních molech: Jak to sluší Romeu Beckhamovi, Lily-Rose Depp a dalším? Děti slavných na módních molech: Jak to sluší Romeu Beckhamovi, Lily-Rose Depp a dalším?
7 dietních tajemství Ivanky Trump: Jak si udržuje štíhlou postavu? 7 dietních tajemství Ivanky Trump: Jak si udržuje štíhlou postavu?
Retro fotogalerie: Jak se změnila lesbická láska od 19. století do současnosti Retro fotogalerie: Jak se změnila lesbická láska od 19. století do současnosti
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web