Autor:

Vídeňské oválky

Střední
Ingredience
Hladká mouka 180 g
Hořká čokoláda 80 g
Máslo 80 g
Moučkový cukr 4 lžíce
Škrobová moučka 3 lžíce
Sůl  

Postup přípravy:

Zařazení: Moučníky, Cukroví

V míse ušlehejte moučkový cukr se změklým máslem. Potom přidejte hladkou mouku, škrobovou moučku, špetku soli a znovu šlehejte dokud není základ těsta příjemně hladký. Hořkou čokoládu rozlámejte na kousky, rozpusťte v kovové misce ponořené do horké vodní lázně. Tekutou čokoládu přidejte do těsta a prošlehejte. Těsto dejte do cukrářského sáčku a na plech nastříkejte oválky.

Pečte je asi 8 minut při teplotě 180 °C. Upečené cukroví nechte na kuchyňské mřížce vychladnout. Mezitím si v misce rozpusťte tmavou čokoládovou polevu. Oválky zčásti namočte v rozehřáté polevě.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1

Oznámkujte recept jako ve škole

1 2 3 4 5
Hodnocení uživatelů: 0 (hodnoceno 0x)
Reklama
Rebarborové cheesecaky Tip na víkend: skvělé recepty s rebarborou Články z

Komentáře k receptu: Vídeňské oválky

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Velký test balzámů na rty: Který opravdu pomůže na popraskané rty? Velký test balzámů na rty: Který opravdu pomůže na popraskané rty?
BMI, váha nebo obvod pasu: Která čísla při hubnutí by vás měla zajímat? BMI, váha nebo obvod pasu: Která čísla při hubnutí by vás měla zajímat?
Sejroška vám poradí, jak zabalit vánoční dárky Sejroška vám poradí, jak zabalit vánoční dárky
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web