Autor:

Vídeňské kuře

Snadné
Porce: 4
Ingredience
Kuřecí maso
celé kuře naporcované na 8 ks
1 ks
Sůl
Pepř mletý 1 špetka
Hladká mouka 150 
Paprika - sladká 1 špetka
Vejce 1 ks
Petrželka 1 špetka
Strouhanka 150 g
Rostlinný olej
na smažení
 
Máslo 1 lžíce
Citron 1 ks

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Drůbeží

Připravené kuře rozdělíme na 8 kusů (2 na jednu porci), zbavíme kůže, částečně vykostíme, stlačením zploštíme a mírně naklepeme. Osolíme, opepříme, obalíme v mouce ochucené paprikou, ve vejci s nadrobno nakrájenou petželkou a ve strouhance. Smažíme volněji v rozehřátém tuku. Usmažené kousky necháme okapat na papírovém ubrousku a potom je pokapame máslem. Rozdělíme na nahřáté talíře a ozdobíme plátkem citronu a kouskem petrželky. Podáváme s vařenými brambory a s dušeným hráškem.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 3 x
2-
3.67 3 5 1
Pusinky s malinovou omáčkou Tip na víkendové menu pro dva Články z

Komentáře k receptu: Vídeňské kuře

Komentáře

  1. tanadas   11.11.2012 | 19:00 | reagovat |

    Kure bylo dobre, jen chce vykostit uplne, jinak se kolem kosti spatne propeka.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

8 věcí, které zpomalují hubnutí: Patří mezi ně sport i detox! 8 věcí, které zpomalují hubnutí: Patří mezi ně sport i detox!
Video: Co udělá levný šampon s barvenými vlasy? Video: Co udělá levný šampon s barvenými vlasy?
Tipy na víkend: Na nákupy, na polévku i za sluníčkem Tipy na víkend: Na nákupy, na polévku i za sluníčkem
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web