Veselá hrachová pánev

Střední
Ingredience
Rajče 1 ks
Jarní cibulka
s natí
1 ks
Česnek 2 stroužek
Olivový olej 1 lžíce
Pepř mletý  
Sůl  
Hrách
Žlutý, půlený
1 hrnek

Postup přípravy:

Zařazení: Pokrmy

Předem namočený hrách uvaříme. Mezitím nakrájíme na kousky rajče, na plátky jarní cibulku i s natí, oloupeme česnek a nakrájíme ho na plátky. Na pánvi rozpálíme olivový olej a krátce na něm orestujeme česnek nakrájený na plátky.

Poté přidáme rajčata nakrájená na kousky a mladou jarní cibulku nakrájenou na plátky. Přidáme uvařený a okapaný hrách, osolíme, opeříme bílým pepřem a krátce prohřejeme.

Obměna: místo žlutého hrachu lze přidat červenou čočku nebo cizrnu.
Příloha: celozrnný chléb nebo těstoviny.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 1 x
1
5 1 5 1
Jarní hit - svěží salátové pokrmy Články z

Komentáře k receptu: Veselá hrachová pánev

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

7 překvapivých důvodů, proč bývá druhé manželství lepší než to první 7 překvapivých důvodů, proč bývá druhé manželství lepší než to první
Sladkosti a alkohol: Co je při hubnutí horší a vy to nebudete smět? Sladkosti a alkohol: Co je při hubnutí horší a vy to nebudete smět?
Jak snadno a dobře vymalovat pokoj? Stačí znát těchto 7 rad! Jak snadno a dobře vymalovat pokoj? Stačí znát těchto 7 rad!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web