Veselá hrachová pánev

moje hodnocení:

5,0

hodnotilo: 1
neuvedeno
neuvedeno
neuvedeno

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 1
      ks rajče
    • 1
      ks jarní cibulka s natí
    • 2
      stroužek česnek
    • 1
      lžíce olivový olej
    • pepř mletý
    • sůl
    • 1
      hrnek hrách Žlutý, půlený

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Předem namočený hrách uvaříme. Mezitím nakrájíme na kousky rajče, na plátky jarní cibulku i s natí, oloupeme česnek a nakrájíme ho na plátky. Na pánvi rozpálíme olivový olej a krátce na něm orestujeme česnek nakrájený na plátky.
2
Poté přidáme rajčata nakrájená na kousky a mladou jarní cibulku nakrájenou na plátky. Přidáme uvařený a okapaný hrách, osolíme, opeříme bílým pepřem a krátce prohřejeme.
3
Obměna: místo žlutého hrachu lze přidat červenou čočku nebo cizrnu.
4
Příloha: celozrnný chléb nebo těstoviny.
Zařazení: Pokrmy

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.