Autor:

Vepřový řízek plněný hermelínem

Střední
Ingredience
Vepřové maso 4 ks
Hermelín
Menší
2 ks
Sůl  
Hladká mouka  
Vejce 1 ks
Pivo 100 ml
Strouhanka  

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Vepřové

Maso naklepeme, osolíme a položíme půlku hermelínu. Přeložíme a okraje přiklepneme. Naplněné řízky obalíme v mouce, namočíme ve vejci rozšlehaným s pivem a obalíme ve strouhance. Smažíme zvolna, aby i sýr byl prosmažen.

<BR>Podáváme s brambory a tatarskou omáčkou.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 3 x
1
5 3 5 1

Oznámkujte recept jako ve škole

1 2 3 4 5
Hodnocení uživatelů: 1 (hodnoceno 3x)
Rebarborové cheesecaky Tip na víkend: skvělé recepty s rebarborou Články z

Komentáře k receptu: Vepřový řízek plněný hermelínem

Komentáře

  1. Sara Polanska   26.02.2005 | 18:19 | reagovat | závadný

    Vyzkouším a pak povím

  2. Dana Minaříková   03.02.2005 | 12:17 | reagovat | závadný

    Je to moc dobré, já dávám hermelín obalený v zeleném pepři.

  3. Lenka Srbená   02.02.2005 | 20:04 | reagovat | závadný

    To bude určitě ňamka,o víkendu to předhodím mým kobylkám.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

5 triků pro cukroví bez chyb. Žádné hrudky v polevě a lepivé těsto! 5 triků pro cukroví bez chyb. Žádné hrudky v polevě a lepivé těsto!
Efektní drdol za dvě minuty: Naučte se jednoduchý účes na večírek! Efektní drdol za dvě minuty: Naučte se jednoduchý účes na večírek!
Přezimování kaktusů: Které potřebují teplo a které  naopak zimu? Přezimování kaktusů: Které potřebují teplo a které naopak zimu?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web