Vepřový řízek plněný hermelínem

moje hodnocení:

5,0

hodnotilo: 3
neuvedeno
neuvedeno
neuvedeno
autor: Recepty

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 4
      ks vepřové maso
    • 2
      ks hermelín Menší
    • sůl
    • hladká mouka
    • 1
      ks vejce
    • 100
      ml pivo
    • strouhanka

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Maso naklepeme, osolíme a položíme půlku hermelínu. Přeložíme a okraje přiklepneme. Naplněné řízky obalíme v mouce, namočíme ve vejci rozšlehaným s pivem a obalíme ve strouhance. Smažíme zvolna, aby i sýr byl prosmažen.
2
<BR>Podáváme s brambory a tatarskou omáčkou.
Zařazení: Maso Vepřové
Vyzkoušeli recept

Komentáře k receptu

  • Sara Polanska
    Sara Polanska |

    26. 2. 2005 18:19

    Vyzkouším a pak povím

  • Dana Minaříková
    Dana Minaříková |

    3. 2. 2005 12:17

    Je to moc dobré, já dávám hermelín obalený v zeleném pepři.

  • Lenka Srbená
    Lenka Srbená |

    2. 2. 2005 20:04

    To bude určitě ňamka,o víkendu to předhodím mým kobylkám.