Vepřový paprikáš na kmíně

Hodnocení:

Moje:

55 minut
4
porce

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 500
      g vepřová kýta
    • 3
      lžíce rajský protlak
    • 1
      lžíce drcený kmín
    • 250
      ml sladká smetana
    • olej
    • sůl
    • pepř mletý
    • mletá paprika
    • voda
    • 1
      ks cibule
    • hladká mouka

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Cibuli nakrájíme nadrobno, orestujeme na oleji do zlatova a přidáme na kostky nakrájené maso. Necháme ho opéct, zaprášíme paprikou, osolíme, opepříme, přidáme kmín, podlijeme torškou vody a necháme dusit asi třičtvrtě hodiny.
2
Mouku smícháme se smetanou a nalijeme na maso. Necháme provařit a nakonec vmícháme protlak. Podáváme s těstovinami nebo s houskovým knedlíkem.
Zařazení: Maso Vepřové

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.