Autor:

Vepřový paprikáš na kmíně

55 minut PT0H55M
Snadné
Porce: 4
Ingredience
Vepřová kýta 500 g
Rajský protlak 3 lžíce
Drcený kmín 1 lžíce
Sladká smetana 250 ml
Olej  
Sůl  
Pepř mletý  
Mletá paprika  
Voda  
Cibule 1 ks
Hladká mouka  

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Vepřové

Cibuli nakrájíme nadrobno, orestujeme na oleji do zlatova a přidáme na kostky nakrájené maso. Necháme ho opéct, zaprášíme paprikou, osolíme, opepříme, přidáme kmín, podlijeme torškou vody a necháme dusit asi třičtvrtě hodiny.
Mouku smícháme se smetanou a nalijeme na maso. Necháme provařit a nakonec vmícháme protlak. Podáváme s těstovinami nebo s houskovým knedlíkem.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Carbonnade à la Flamande Belgické speciality Články z

Komentáře k receptu: Vepřový paprikáš na kmíně

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Plné, nebo úzké: Co o vaší povaze vypovídá tvar rtů? Plné, nebo úzké: Co o vaší povaze vypovídá tvar rtů?
Vědci varují ženy před nošením podprsenek. Vážně jsou nebezpečné? Vědci varují ženy před nošením podprsenek. Vážně jsou nebezpečné?
5 zásadních pravidel sexu s kamarádem! Hlavně u něj nepřespávejte! 5 zásadních pravidel sexu s kamarádem! Hlavně u něj nepřespávejte!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web