Autor:

Vepřový paprikáš na kmíně

55 minut PT0H55M
Snadné
Porce: 4
Ingredience
Vepřová kýta 500 g
Rajský protlak 3 lžíce
Drcený kmín 1 lžíce
Sladká smetana 250 ml
Olej  
Sůl  
Pepř mletý  
Mletá paprika  
Voda  
Cibule 1 ks
Hladká mouka  

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Vepřové

Cibuli nakrájíme nadrobno, orestujeme na oleji do zlatova a přidáme na kostky nakrájené maso. Necháme ho opéct, zaprášíme paprikou, osolíme, opepříme, přidáme kmín, podlijeme torškou vody a necháme dusit asi třičtvrtě hodiny.
Mouku smícháme se smetanou a nalijeme na maso. Necháme provařit a nakonec vmícháme protlak. Podáváme s těstovinami nebo s houskovým knedlíkem.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Tradiční tlačenka Tradiční tlačenka krok za krokem Články z

Komentáře k receptu: Vepřový paprikáš na kmíně

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

10 věcí, které na něm nikdy nezměníte. A ani byste se o to neměla snažit 10 věcí, které na něm nikdy nezměníte. A ani byste se o to neměla snažit
Nejlepší mazanec: 5 receptů, podle kterých ho zvládne každý Nejlepší mazanec: 5 receptů, podle kterých ho zvládne každý
Proč jste single? Panny jsou vybíravé, Střelci se bojí nudy! Proč jste single? Panny jsou vybíravé, Střelci se bojí nudy!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web