Autor:

Vepřový guláš s jablky na víně

Střední
Ingredience
Vepřové maso 1/2 kg
Celer 250 g
Jablka
Větší
2 ks
Mrkev 100 g
Sůl  
Pepř celý 3 ks
Hřebíček 1 ks
Bobkový list 1 ks
Vývar 1/4 l
Červené víno 0,13 l
Hladká mouka
Trochu na zahuštění
 
Rostlinný olej
Nebo sádlo
 

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Vepřové

Maso nakrájíme na kostičky, stejně tak mrkev a celer... dáme na rozpálené sádlo (olej), osolíme, mírně osmahneme, přidáme koření, podlijeme vodou a dusíme pod pokličkou do měkka. Pak maso vyndáme, šťávu zahustíme moukou, zředíme vývarem, přidáme na kostičky krájená jablka a chvíli povaříme. Nakonec přilejeme víno, vložíme zpátky maso a celé ještě chviličku prohřejeme.

Jako příloha je nejlepší knedlík nebo rýže.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 1 x
1
5 1 5 1

Oznámkujte recept jako ve škole

1 2 3 4 5
Hodnocení uživatelů: 1 (hodnoceno 1x)
Steak Chateaubriand Maso k obědu (nejen) pro muže Články z

Komentáře k receptu: Vepřový guláš s jablky na víně

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

10 dárků, které ženy za žádnou cenu nechtějí najít pod stromečkem 10 dárků, které ženy za žádnou cenu nechtějí najít pod stromečkem
VIDEO: Získejte uhrančivý pohled jako Karolína Mališová VIDEO: Získejte uhrančivý pohled jako Karolína Mališová
Revoluce ve vyhledávání nemovitostí v České republice Revoluce ve vyhledávání nemovitostí v České republice
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web