Vepřový guláš s jablky na víně

Hodnocení:

Moje:

-
-

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 0,5
      kg vepřové maso
    • 250
      g celer
    • 2
      ks jablka Větší
    • 100
      g mrkev
    • sůl
    • 3
      ks pepř celý
    • 1
      ks hřebíček
    • 1
      ks bobkový list
    • 0,3
      l vývar
    • 0,1
      l červené víno
    • hladká mouka Trochu na zahuštění
    • rostlinný olej Nebo sádlo

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Maso nakrájíme na kostičky, stejně tak mrkev a celer... dáme na rozpálené sádlo (olej), osolíme, mírně osmahneme, přidáme koření, podlijeme vodou a dusíme pod pokličkou do měkka. Pak maso vyndáme, šťávu zahustíme moukou, zředíme vývarem, přidáme na kostičky krájená jablka a chvíli povaříme. Nakonec přilejeme víno, vložíme zpátky maso a celé ještě chviličku prohřejeme.
2
Jako příloha je nejlepší knedlík nebo rýže.
Zařazení: Maso Vepřové

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.