Autor:

Vepřový guláš s jablky na víně

Střední
Ingredience
Vepřové maso 1/2 kg
Celer 250 g
Jablka
Větší
2 ks
Mrkev 100 g
Sůl  
Pepř celý 3 ks
Hřebíček 1 ks
Bobkový list 1 ks
Vývar 1/4 l
Červené víno 0,13 l
Hladká mouka
Trochu na zahuštění
 
Rostlinný olej
Nebo sádlo
 

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Vepřové

Maso nakrájíme na kostičky, stejně tak mrkev a celer... dáme na rozpálené sádlo (olej), osolíme, mírně osmahneme, přidáme koření, podlijeme vodou a dusíme pod pokličkou do měkka. Pak maso vyndáme, šťávu zahustíme moukou, zředíme vývarem, přidáme na kostičky krájená jablka a chvíli povaříme. Nakonec přilejeme víno, vložíme zpátky maso a celé ještě chviličku prohřejeme.

Jako příloha je nejlepší knedlík nebo rýže.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 1 x
1
5 1 5 1
Recepty na dipy, které korunují vaše dílo Články z

Komentáře k receptu: Vepřový guláš s jablky na víně

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

6 věcí z milostného života, které nikdy nedávejte na sociální sítě 6 věcí z milostného života, které nikdy nedávejte na sociální sítě
Blanka Milfaitová: Cestuji, vařím marmelády. Nejsem pitomá, abych dělala věci jinak Blanka Milfaitová: Cestuji, vařím marmelády. Nejsem pitomá, abych dělala věci jinak
Zatočte s rýmou pomocí Sinupretu! Zatočte s rýmou pomocí Sinupretu!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web