Vepřový biftek s hořčicí

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
neuvedeno
4
porce
neuvedeno
autor: newkav

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 4
      ks vepřové maso
    • 1
      ks hořčice plnotučná
    • 1
      ks cibule
    • olej na smažení
    • sůl
    • pepř mletý

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Maso naklepeme, osolíme z obou stran, z jedné strany opepříme, z druhé potřeme hořčicí a posypeme nakrájenou cibulí.
2
Smažíme z nepotřené strany ve velké vrstvě oleje - delší dobu, aby byl řízek usmažený naskrz. Nakonec vyndáme a necháme zbytečný olej okapat nebo vsáknout do ubrousku.
Zařazení: Maso Vepřové

Komentáře k receptu

  • jaho
    jaho |

    3. 1. 2014 08:54

    A je to tedy řízek nebo biftek? :-D