Autor:

Vepřový biftek s hořčicí

Snadné
Porce: 4
Ingredience
Vepřové maso 4 ks
Hořčice plnotučná 1 ks
Cibule 1 ks
Olej
na smažení
 
Sůl  
Pepř mletý  

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Vepřové

Maso naklepeme, osolíme z obou stran, z jedné strany opepříme, z druhé potřeme hořčicí a posypeme nakrájenou cibulí.
Smažíme z nepotřené strany ve velké vrstvě oleje - delší dobu, aby byl řízek usmažený naskrz. Nakonec vyndáme a necháme zbytečný olej okapat nebo vsáknout do ubrousku.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Recepty na dipy, které korunují vaše dílo Články z

Komentáře k receptu: Vepřový biftek s hořčicí

Komentáře

  1. jaho   03.01.2014 | 8:54 | reagovat |

    A je to tedy řízek nebo biftek? :-D

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Voda s citronem jako spalovač tuků: Vážně to funguje? Voda s citronem jako spalovač tuků: Vážně to funguje?
Jak zamaskovat odrosty rychle a bez barvení? Známe kosmetické triky! Jak zamaskovat odrosty rychle a bez barvení? Známe kosmetické triky!
Nezbytné železo – co je dobré o něm vědět? Nezbytné železo – co je dobré o něm vědět?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web