Autor:

Vepřovo-vaječná tlačenka

Střední
Ingredience
Vepřový bůček
Libovější bez kůže a nebo vepřové plecko
500 g
Vejce 5 ks
Majoránka  
Hrubá mouka 1 lžíce
Strouhanka 1 lžíce
Sůl 1 lžička
Česnek 3 stroužek
Vegeta 1 lžička
Pepř mletý 1 lžička

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Vepřové

Maso nakrájíme na kostičky a vše dobře promícháme - nejlépe rukou. Naplníme do rukávu na tlačenku a vaříme v papiňáku 1 hodinu. Poté vyndáme, občas obrátíme a necháme přes noc v chladničce.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Kuřecí stehýnka s domácími hranolky a tatarkou Víkend ve venkovském stylu Články z

Komentáře k receptu: Vepřovo-vaječná tlačenka

Komentáře

  1. Iveta Janatová   26.04.2008 | 22:16 | reagovat |

    Tento recept znám a doma ho děláme,jen u nás se dává ten bůček samotný bez toho plecka.Jinak je to dobré.Můžu jen doporučit.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Voda s citronem jako spalovač tuků: Vážně to funguje? Voda s citronem jako spalovač tuků: Vážně to funguje?
Jak zamaskovat odrosty rychle a bez barvení? Známe kosmetické triky! Jak zamaskovat odrosty rychle a bez barvení? Známe kosmetické triky!
Nezbytné železo – co je dobré o něm vědět? Nezbytné železo – co je dobré o něm vědět?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web