Autor:

Vepřovo-vaječná tlačenka

Střední
Ingredience
Vepřový bůček
Libovější bez kůže a nebo vepřové plecko
500 g
Vejce 5 ks
Majoránka  
Hrubá mouka 1 lžíce
Strouhanka 1 lžíce
Sůl 1 lžička
Česnek 3 stroužek
Vegeta 1 lžička
Pepř mletý 1 lžička

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Vepřové

Maso nakrájíme na kostičky a vše dobře promícháme - nejlépe rukou. Naplníme do rukávu na tlačenku a vaříme v papiňáku 1 hodinu. Poté vyndáme, občas obrátíme a necháme přes noc v chladničce.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1

Oznámkujte recept jako ve škole

1 2 3 4 5
Hodnocení uživatelů: 0 (hodnoceno 0x)
Vepřové kotlety s hořčicí a sýrem feta Tipy na sýrové dobroty Články z

Komentáře k receptu: Vepřovo-vaječná tlačenka

Komentáře

  1. Iveta Janatová   26.04.2008 | 22:16 | reagovat | závadný

    Tento recept znám a doma ho děláme,jen u nás se dává ten bůček samotný bez toho plecka.Jinak je to dobré.Můžu jen doporučit.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Horoskop na další týden: Tygry čeká nabitý týden, Psy úspěch v práci Horoskop na další týden: Tygry čeká nabitý týden, Psy úspěch v práci
Nejkrásnější vánoční stromečky z celého světa: Nalaďte se na sváteční atmosféru! Nejkrásnější vánoční stromečky z celého světa: Nalaďte se na sváteční atmosféru!
Svatby roku 2016: Gregorovi, Marie Rottrová i Aleš Brichta Svatby roku 2016: Gregorovi, Marie Rottrová i Aleš Brichta
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web