Autor:

Vepřovo-pomerančové medailonky

Snadné
Ingredience
Vepřové maso 500 g
Hladká mouka  
Olej  
Pomerančová šťáva 60 ml
Hořčice kremžská 1 lžíce
Med 1 lžíce
Tymián
-dle chuti
 
Sůl
a pepř
 

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Vepřové

Maso pokrájíme na plátky, strany nakrojíme, jemně naklepeme, trochu osolíme a obalíme v mouce. Na pánvi s troškou rozpáleného oleje pak maso opečeme z obou stran, posypeme tymiánem, pepřem a dusíme podlité trochou vody pod pokličkou na mírném plameni téměř doměkka.

Mezitím si připravíme omáčku: Smícháme pomerančovou šťávu, hořčici a med. Omáčku nalijeme na medailonky a dodusíme s občasným podlitím a promícháním, případně ještě dochutíme solí.

Podáváme například s bramborem a kolečkem pomeranče, můžeme posypat petrželkou.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1

Oznámkujte recept jako ve škole

1 2 3 4 5
Hodnocení uživatelů: 0 (hodnoceno 0x)
Dušené kapustičky Co dát v lednu na stůl? Články z

Komentáře k receptu: Vepřovo-pomerančové medailonky

Komentáře

  1. Cassi   28.06.2014 | 21:15 | reagovat | závadný

    Luxusni jidlo, delikatesa.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

5 triků pro cukroví bez chyb. Žádné hrudky v polevě a lepivé těsto! 5 triků pro cukroví bez chyb. Žádné hrudky v polevě a lepivé těsto!
Efektní drdol za dvě minuty: Naučte se jednoduchý účes na večírek! Efektní drdol za dvě minuty: Naučte se jednoduchý účes na večírek!
Přezimování kaktusů: Které potřebují teplo a které  naopak zimu? Přezimování kaktusů: Které potřebují teplo a které naopak zimu?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web