Autor:

Vepřovo-pomerančové medailonky

Snadné
Ingredience
Vepřové maso 500 g
Hladká mouka  
Olej  
Pomerančová šťáva 60 ml
Hořčice kremžská 1 lžíce
Med 1 lžíce
Tymián
-dle chuti
 
Sůl
a pepř
 

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Vepřové

Maso pokrájíme na plátky, strany nakrojíme, jemně naklepeme, trochu osolíme a obalíme v mouce. Na pánvi s troškou rozpáleného oleje pak maso opečeme z obou stran, posypeme tymiánem, pepřem a dusíme podlité trochou vody pod pokličkou na mírném plameni téměř doměkka.

Mezitím si připravíme omáčku: Smícháme pomerančovou šťávu, hořčici a med. Omáčku nalijeme na medailonky a dodusíme s občasným podlitím a promícháním, případně ještě dochutíme solí.

Podáváme například s bramborem a kolečkem pomeranče, můžeme posypat petrželkou.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Čokoládový řez s voňavým krémem Speciality, které mají grády Články z

Komentáře k receptu: Vepřovo-pomerančové medailonky

Komentáře

  1. Cassi   28.06.2014 | 21:15 | reagovat |

    Luxusni jidlo, delikatesa.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Domácí koblihy: Jsou nadýchané a hříšně dobré! Domácí koblihy: Jsou nadýchané a hříšně dobré!
Jaké cvičení se pro vás hodí? Raci by měli běhat, Střelci tančit a Býci boxovat Jaké cvičení se pro vás hodí? Raci by měli běhat, Střelci tančit a Býci boxovat
Petra Vacka věšeli na háky za kůži na zádech! Proč? Petra Vacka věšeli na háky za kůži na zádech! Proč?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web