Vepřové závitky

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
neuvedeno
neuvedeno
neuvedeno
autor: princezna

Suroviny

Vložit do nákupu
    • vepřové maso Tenké plátky (kýta, krkovička)
    • česnek
    • hořčice
    • eidam sýr
    • salám (Šunka, debrecínka..)
    • sůl
    • pepř mletý
    • mletá paprika
    • rozmarýn
    • pórek
    • 100
      ml zeleninový vývar
    • 100
      ml bílé víno

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Směs na potření: smícháme prolisovaný česnek, hořčice, pepř a na jemno nakrájený pórek. Plátky masa naklepeme a osolíme. Každý plátek potřeme směsí, pak na maso položíme plátek salámu a plátek eidamu. Zavineme a párátkem propíchneme, aby se nám závitek nerozmotal. Na hlubší pánvi nebo v hrnci zprudka opečeme ze všech stran závitky. Podlijeme vývarem a vínem, Přidáme rozmarým a dusíme pod pokličkou asi 30 minut. Potom závitky vyndáme a omáčku (popřípadě přelijeme přes sítko),dochutíme a trošku zahustíme).
2
Podáváme s bramborovou kaší.
Zařazení: Maso Vepřové

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.