Autor:

Vepřové závitky

Střední
Ingredience
Vepřové maso
Tenké plátky (kýta, krkovička)
 
Česnek  
Hořčice  lžička
Eidam sýr  
Salám
(Šunka, debrecínka..)
 
Sůl  
Pepř mletý  
Mletá paprika  
Rozmarýn  
Pórek  
Zeleninový vývar 100 ml
Bílé víno 100 ml

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Vepřové

Směs na potření: smícháme prolisovaný česnek, hořčice, pepř a na jemno nakrájený pórek. Plátky masa naklepeme a osolíme. Každý plátek potřeme směsí, pak na maso položíme plátek salámu a plátek eidamu. Zavineme a párátkem propíchneme, aby se nám závitek nerozmotal. Na hlubší pánvi nebo v hrnci zprudka opečeme ze všech stran závitky. Podlijeme vývarem a vínem, Přidáme rozmarým a dusíme pod pokličkou asi 30 minut. Potom závitky vyndáme a omáčku (popřípadě přelijeme přes sítko),dochutíme a trošku zahustíme).

Podáváme s bramborovou kaší.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
10 prohřešků proti italské kuchyni, kterých se dopouštíme Články z

Komentáře k receptu: Vepřové závitky

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Kteří muži vám budou nevěrní? Nejvíc podvádějí Střelci, Vodnáři a Blíženci! Kteří muži vám budou nevěrní? Nejvíc podvádějí Střelci, Vodnáři a Blíženci!
5 důvodů, proč vaše břicho nemizí, i když chodíte cvičit 5 důvodů, proč vaše břicho nemizí, i když chodíte cvičit
Fotogalerie Tatiany Vilhelmové: Jak to, že vypadá pořád stejně? Fotogalerie Tatiany Vilhelmové: Jak to, že vypadá pořád stejně?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web