Autor:

Vepřové ve fazolích

Snadné
Ingredience
Vepřové maso 2 plátek
Fazole
sušené
1 hrst
Česnek 3 stroužek
Rajský protlak 1 plechovka
Kečup - jemný 3 lžíce
Cibule 1 ks
Ďábelské koření 1 lžička
Sojová omáčka 1 lžíce
Žampiony 100 g

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Vepřové

Maso nakrájíme na malé kousíčky, osmahneme na pánvi s kořením a přidáme trochu sojové omáčky, česnek, cibuli, žampiony a předem uvařené fazole. Ještě trochu opečeme a pak přidáme protlak a kečup. Necháme přejít varem.

Podáváme s bramborem, bramboráčkem nebo chlebem.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 1 x
1
5 1 5 1
Losos na čočkovém salátu Luštěniny na tři způsoby Články z

Komentáře k receptu: Vepřové ve fazolích

Komentáře

  1. ČernáLuna   10.03.2012 | 19:49 | reagovat |

    Mňam, toto nám moc chutnalo. Rovnou jsem udělala z dvojité dávky a nelituji, ani jsem nestihla udělat fotku, jak se to rychle snědlo :)
    Ale jsem přesvědčená, že zrovna u tohoto receptu obvzlášť záleží na kvalitě surovin, já jsem vařila z domácího protlaku, kečupu (ostatně i z fazolí a česneku), i s výběrem masa jsem si dala práci. Dokáži si přestavit, že s nekvalitním kečupem, protlakem a masem z toho vyleze úplně průběrné jídlo.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Klape vám to ve vztahu? Poznáte to podle toho, jak spíte! Klape vám to ve vztahu? Poznáte to podle toho, jak spíte!
Pozor, demence hrozí i vám! Těchto pět triků vám pomůže se jí vyhnout Pozor, demence hrozí i vám! Těchto pět triků vám pomůže se jí vyhnout
Největší zdravotnická soutěž v ČR učí ordinace komunikovat s pacienty online Největší zdravotnická soutěž v ČR učí ordinace komunikovat s pacienty online
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web