Vepřové ve fazolích

Hodnocení:

Moje:

-
-

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 2
      plátek vepřové maso
    • 1
      hrst fazole sušené
    • 3
      stroužek česnek
    • 1
      plechovka rajský protlak
    • 3
      lžíce kečup - jemný
    • 1
      ks cibule
    • 1
      lžička ďábelské koření
    • 1
      lžíce sojová omáčka
    • 100
      g žampiony

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Maso nakrájíme na malé kousíčky, osmahneme na pánvi s kořením a přidáme trochu sojové omáčky, česnek, cibuli, žampiony a předem uvařené fazole. Ještě trochu opečeme a pak přidáme protlak a kečup. Necháme přejít varem.
2
Podáváme s bramborem, bramboráčkem nebo chlebem.
Zařazení: Maso Vepřové
Vyzkoušeli recept

Komentáře k receptu

  • ČernáLuna
    ČernáLuna |

    10. 3. 2012 19:49

    Mňam, toto nám moc chutnalo. Rovnou jsem udělala z dvojité dávky a nelituji, ani jsem nestihla udělat fotku, jak se to rychle snědlo :) Ale jsem přesvědčená, že zrovna u tohoto receptu obvzlášť záleží na kvalitě surovin, já jsem vařila z domácího protlaku, kečupu (ostatně i z fazolí a česneku), i s výběrem masa jsem si dala práci. Dokáži si přestavit, že s nekvalitním kečupem, protlakem a masem z toho vyleze úplně průběrné jídlo.