Vepřové topinky

Hodnocení:

Moje:

45 minut
-

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 4
      ks řízky z kýty silnější
    • 4
      ks topinka
    • 1
      lžíce hladká mouka
    • 40
      g rostlinný olej
    • sůl
    • pepř drcený
    • 150
      g žampiony
    • 40
      g máslo
    • 1
      sklenice červené víno

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Řízky odblaníme, naklepeme, mírně pomoučíme a na oleji prudce opečeme po obou stranách. Osolíme a opepříme.
2
Žampiony očistíme, nakrájíme na plátky a podusíme na másle. Z řízků slijeme přebytečný olej, přidáme žampiony, vlijeme víno a vydusíme.
3
Řízky klademe na předem připravené topinky a doplníme je žampiony se šťávou.
Zařazení: Maso Vepřové

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.