Autor:

Vepřové s majoránkou po čínsku

Snadné
Ingredience
Česnek 4 stroužek
Solamyl (bramborový škrob)  
Majoránka  
Zázvor  
Sojová omáčka  
Kari  
Sůl  
Zelená paprika 2 ks
Rostlinný olej
na smažení
 

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Vepřové

Vepřovou kýtu nakrájíme na plátky, jemně naklepeme a nakrájíme na nudličky. V míse rozšleháme vejce, sojovou omáčku, solamyl, kari, pepř, sůl, majoránku a rozetřený česnek.

Maso naložíme do této marinády asi na 2 hodiny. Poté ho na rozpáleném oleji smažíme za stálého míchání, aby se neslepilo.

Podáváme s rýží a zelným salátem

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Salát ze zelných listů s červenou čekankou, jablky a kuřetem Zázraky zářijové kuchyně Články z

Komentáře k receptu: Vepřové s majoránkou po čínsku

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Voda s citronem jako spalovač tuků: Vážně to funguje? Voda s citronem jako spalovač tuků: Vážně to funguje?
Jak zamaskovat odrosty rychle a bez barvení? Známe kosmetické triky! Jak zamaskovat odrosty rychle a bez barvení? Známe kosmetické triky!
Nezbytné železo – co je dobré o něm vědět? Nezbytné železo – co je dobré o něm vědět?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web