Autor:

Vepřové s jablky na kmíně

Střední
Ingredience
Vepřové maso
(Nejlépe řízky)
400 g
Jablka
Máslo 6 lžíce
Cibule
Strouhanka 4 lžíce
Kmín  
Sůl  
Jablečný ocet  
Cukr
(Cukr podle chuti)
 

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Vepřové

Maso pokrájíme na větší kostky, osolíme a ze všech stran opečeme na másle. Potom přidáme nadrobno pokrájenou cibulku, jablka nakrájená na plátky, strouhanku a kmín, společně ještě krátce osmahneme, podlijeme a za častého mícháme omáčky dusíme doměkka.

Hotové maso vyjmeme, omáčku propasírujeme, přidáme ocet a cukr podle chuti a prohřejeme. Maso urovnáme na talíř a a přelijeme omáčkou. Podáváme s brambory.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 2 x
1
5 2 5 1

Oznámkujte recept jako ve škole

1 2 3 4 5
Hodnocení uživatelů: 1 (hodnoceno 2x)
Rebarborové cheesecaky Tip na víkend: skvělé recepty s rebarborou Články z

Komentáře k receptu: Vepřové s jablky na kmíně

Komentáře

  1. Nikola   10.01.2012 | 12:44 | reagovat | závadný

    Výborné jídlo, přítel se oblizoval i za ušimá.
    Dávám za 1 <3

  2. Jaroslav Hiner   06.10.2009 | 9:57 | reagovat | závadný

    Naprosto lahodné, udělal jsem přesně podle receptu a nemá to chybu. Dávám 1.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

5 triků pro cukroví bez chyb. Žádné hrudky v polevě a lepivé těsto! 5 triků pro cukroví bez chyb. Žádné hrudky v polevě a lepivé těsto!
Efektní drdol za dvě minuty: Naučte se jednoduchý účes na večírek! Efektní drdol za dvě minuty: Naučte se jednoduchý účes na večírek!
Přezimování kaktusů: Které potřebují teplo a které  naopak zimu? Přezimování kaktusů: Které potřebují teplo a které naopak zimu?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web