Vepřové s jablky na kmíně

Hodnocení:

Moje:

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 400
      g vepřové maso (Nejlépe řízky)
    • 4
      jablka
    • 6
      lžíce máslo
    • 1
      cibule
    • 4
      lžíce strouhanka
    • kmín
    • sůl
    • jablečný ocet
    • cukr (Cukr podle chuti)

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Maso pokrájíme na větší kostky, osolíme a ze všech stran opečeme na másle. Potom přidáme nadrobno pokrájenou cibulku, jablka nakrájená na plátky, strouhanku a kmín, společně ještě krátce osmahneme, podlijeme a za častého mícháme omáčky dusíme doměkka.
2
Hotové maso vyjmeme, omáčku propasírujeme, přidáme ocet a cukr podle chuti a prohřejeme. Maso urovnáme na talíř a a přelijeme omáčkou. Podáváme s brambory.
Zařazení: Maso Vepřové
Vyzkoušeli recept

Komentáře k receptu

  • Nikola
    Nikola |

    10. 1. 2012 12:44

    Výborné jídlo, přítel se oblizoval i za ušimá. Dávám za 1 <3

  • Jaroslav Hiner
    Jaroslav Hiner |

    6. 10. 2009 09:57

    Naprosto lahodné, udělal jsem přesně podle receptu a nemá to chybu. Dávám 1.