Autor:

Vepřové roládky

35 minut PT0H35M
Střední
Porce: 2
Ingredience
Vepřové maso 4 ks
Listový špenát 1 ks
Brambory 1/2 kg
Balkánský sýr 1 balíček
Česnek 2 stroužek
Sůl  
Pepř mletý  
Gyros koření  

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Vepřové

Vepřové plátky naklepeme, posolíme, opepříme a přidáme špetku gyros či grilovacího koření. Na jednolivé plátky naskládáme podušený listový špenát, plátky balkánského sýra a rozdrcený česnek dle libosti. Jednotlivé plátky i s ingrediencemi zabalíme do ruliček (pokud budou špatne držet pohromadě je možné je propíchnout zkrácenými špejlemi/párátky) a necháme péct do zlatova.

Jako příloha se výborně hodí bramborová kaše či pečené brambory.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Rostbíf s bylinkovými bramborami Lehké večeře s vůní podzimu Články z

Komentáře k receptu: Vepřové roládky

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Klape vám to ve vztahu? Poznáte to podle toho, jak spíte! Klape vám to ve vztahu? Poznáte to podle toho, jak spíte!
Pozor, demence hrozí i vám! Těchto pět triků vám pomůže se jí vyhnout Pozor, demence hrozí i vám! Těchto pět triků vám pomůže se jí vyhnout
Čtenářka Martina: Můj přítel se zabil kvůli hazardu! Čtenářka Martina: Můj přítel se zabil kvůli hazardu!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web