Autor:

Vepřové roládky

35 minut PT0H35M
Střední
Porce: 2
Ingredience
Vepřové maso 4 ks
Listový špenát 1 ks
Brambory 1/2 kg
Balkánský sýr 1 balíček
Česnek 2 stroužek
Sůl  
Pepř mletý  
Gyros koření  

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Vepřové

Vepřové plátky naklepeme, posolíme, opepříme a přidáme špetku gyros či grilovacího koření. Na jednolivé plátky naskládáme podušený listový špenát, plátky balkánského sýra a rozdrcený česnek dle libosti. Jednotlivé plátky i s ingrediencemi zabalíme do ruliček (pokud budou špatne držet pohromadě je možné je propíchnout zkrácenými špejlemi/párátky) a necháme péct do zlatova.

Jako příloha se výborně hodí bramborová kaše či pečené brambory.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Pikantní pečený bůček Tip na víkend: Oblíbené vepřové maso Články z

Komentáře k receptu: Vepřové roládky

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Cvičíte jógu, abyste zhubli? Blbost, tvrdí lektorka! K čemu se hodí? Cvičíte jógu, abyste zhubli? Blbost, tvrdí lektorka! K čemu se hodí?
5 andělů, kteří vám pomůžou najít a udržet lásku 5 andělů, kteří vám pomůžou najít a udržet lásku
Jak se nejlépe ubránit v zimních měsících nachlazení Jak se nejlépe ubránit v zimních měsících nachlazení
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web