Autor:

Vepřové řízky s cibulí a česnekem

Snadné
Porce: 2
Ingredience
Vepřové maso 2 ks
Cibule 1,5 ks
Česnek 5 ks
Brambory  
Máslo  
Sůl  
Pepř mletý  
Bylinky  
Zelenina  

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Vepřové

Do zapékací mísy si dáme trochu tuku, nakrájenou cibulku na kolečka, pak stroužky česneku na tenoučké plátky nakrájené. Řízky osolíme, opepříme a dáme na již připravený základ a dáme do předem vyhřáté trouby. Pečeme cca 1 hod. Průběžně potíráme kouskem másla. K jídlu podáváme brambory či br. kaši a jako zeleninu hrášek s mrkví v konzervě.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Lilky plněné jehněčím masem a zeleninou Řecká božská kuchyně Články z

Komentáře k receptu: Vepřové řízky s cibulí a česnekem

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Nehubnete? Můžete si za to sama! Výmluvy, na které už to neuhrajete Nehubnete? Můžete si za to sama! Výmluvy, na které už to neuhrajete
Anna Slováčková: Rodiče rozhodně nehodlám soudit Anna Slováčková: Rodiče rozhodně nehodlám soudit
Chat: Věčné problémy s pletí? Ptejte se odbornice, jak s nimi zatočit Chat: Věčné problémy s pletí? Ptejte se odbornice, jak s nimi zatočit
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web