Vepřové řízky po dalmatsku

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
neuvedeno
neuvedeno
neuvedeno
autor: Recepty

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 600
      g vepřová kýta
    • sůl
    • pepř mletý
    • hladká mouka
    • cibule
    • mletá paprika
    • 2
      lžíce hořčice
    • 2
      lžíce rajský protlak
    • citronová šťáva

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Maso naklepeme, osolíme, opepříme, obalíme v mouce opečeme na oleji a vyjmeme. Osmažíme cibuli, přidáme papriku, vložíme řízky, přidáme hořčiči, protlak a citronovou šťávu a dusíme, případně můžeme podlít.
Zařazení: Maso Vepřové

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.