Autor:

Vepřové řízky po dalmatsku

Střední
Ingredience
Vepřová kýta 600 g
Sůl  
Pepř mletý  
Hladká mouka  
Cibule  
Mletá paprika  špetka
Hořčice 2 lžíce
Rajský protlak 2 lžíce
Citronová šťáva  

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Vepřové

Maso naklepeme, osolíme, opepříme, obalíme v mouce opečeme na oleji a vyjmeme. Osmažíme cibuli, přidáme papriku, vložíme řízky, přidáme hořčiči, protlak a citronovou šťávu a dusíme, případně můžeme podlít.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Tagliatelle s liškami Tagliatelle 4x jinak Články z

Komentáře k receptu: Vepřové řízky po dalmatsku

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Nejstarší modelka světa Carmen Dell'Orefice (85): Jaké je její tajemství nestárnoucí krásy? Nejstarší modelka světa Carmen Dell'Orefice (85): Jaké je její tajemství nestárnoucí krásy?
5 kuchařských triků, jak uvařit nejlepší segedínský guláš 5 kuchařských triků, jak uvařit nejlepší segedínský guláš
Drtí vás stres? Vyzkoušejte tyto rychlé triky, jak se ho zbavit! Drtí vás stres? Vyzkoušejte tyto rychlé triky, jak se ho zbavit!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web