Autor:

Vepřové ragú nadivoko

Ingredience
Vepřová plec 750 g
Sádlo 50 g
Mrkev 1 ks
Petržel 1 ks
Celer 1 plátek
Pepř mletý 10 ks
Nové koření 10 ks
Bobkový list 2 ks
Tymián 1 špetka
Červené víno 2 dl
Kečup - jemný 2 lžíce
Hladká mouka 1,5 lžíce
Cibule  

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Vepřové

Maso nakrájíme na kostky, kořenovou zeleninu nastrouháme na hrubém struhadle a cibuli nadrobno nakrájíme. Na tuku nejdříve osmahneme kořenovou zeleninu, poté přidáme cibuli a po chvíli vmícháme maso, které opečeme ze všech stran. Jakmile je maso osmahnuté, podlijeme ho třetinou vína a trochou vody, přidáme koření a za občasného míchání a podlévání vodou dusíme, až téměř změkne. Před dokončením přidáme do směsi kečup a mouku a dusíme do úplného změknutí. Nakonec vlijeme zbytek vína a prohřejeme.
Podávejte s knedlíkem nebo rýží.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 9 x
1
5 9 5 1
Krůtí tandoori Recept na víkend: Vůně orientu Články z

Komentáře k receptu: Vepřové ragú nadivoko

Komentáře

  1. sysel   13.10.2011 | 13:43 | reagovat |

    moooc dobré, dávám jedna :)

  2. Irena *   23.05.2010 | 12:11 | reagovat |

    Ragú jsem nikdy nedělala, ale jelikož mě tento způsob zaujal ze všech nejvíc rouhodla jsem se vyzkoušet. Jen mě zarazilo, že zde není uvedena sůl. Přidala jsem tedy 1 kostku masoxu, doufám, že jsem to tím nezkazila, ale chuťově to není špatné. Uvidím, co řekne rodina. Místo kečupu jsme tak é přidala brusinky.

  3. Aneta Perníková   25.04.2010 | 11:14 | reagovat |

    Dělala jsem už několikrát a vždy jsem sklidila velký úspěch. Děkuji Milanovi za nápad s brusinkami, do takové dobroty je mi líto přidávat kečup. Opravdu mňamka.

  4. Aneta Perníková   12.09.2009 | 11:52 | reagovat |

    Děkuji Milanovi L. za perfektní nápad s brusinkami, kečup jsem vůbec nedávala, do této delikatesy se ingredience jako kečup určitě nehodí. Vařili jsme na oslavu narozenin jako rautovou pochoutku a všichni byli nadšení.

  5. Milan Lučan   02.11.2008 | 19:45 | reagovat |

    Vylepsil jsem to pridanim tri barev kapie a porku, vino jsem pouzil hodne kvalitni, a ve finale jsem pridal lzicku brusinek :-) parada

1 2 Další

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Migréna, PMS nebo bolest zad. Jak se problémů zbavit do šedesáti minut? Migréna, PMS nebo bolest zad. Jak se problémů zbavit do šedesáti minut?
Uvidíte v Ulici: Anička se chce zabít a Evžen znovu sáhne po flašce! Uvidíte v Ulici: Anička se chce zabít a Evžen znovu sáhne po flašce!
Jak se starat o své intimní partie - čemu se vyhnout? Jak se starat o své intimní partie - čemu se vyhnout?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web