Autor:

Vepřové ragú na smetaně

8000 kJ 1912 kalorií kJ
120 minut PT0H120M
Střední
Porce: 4
Ingredience
Vepřové maso 500 g
Máslo 1 lžíce
Cibule 1 ks
Celer
plné
2 lžíce
Hořčice plnotučná 1 lžička
Kečup
nebo protlak
1 lžička
Pepř mletý
3 zrnka
 
Sůl
raději méně a později dosolit asi
1 lžička
Smetana
může být sladká i zakysaná
250 ml
Bílé víno 3 lžíce
Polohrubá mouka
1 až
2 lžíce

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Vepřové

Na másle zpěníme cibuli, přidáme jemně na kostičky nakrájený celer (nesmí zhnědnout). Přidáme na kostky nakrájené maso. a osolíme. Dusíme bez podlévání až pustí maso šťávu. Přidáme kečup, hořčici a víno. Mírně podlité vaříme v tlakovém hrnci asi 30 minut. Potom když je maso měkké přidáme smetanu s moukou a chvíli povaříme. Koření nakonec vyjmeme a nebo lovíme v talíři :-)
Přílohy: knedlík, rýže, těstoviny

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1

Oznámkujte recept jako ve škole

1 2 3 4 5
Hodnocení uživatelů: 0 (hodnoceno 0x)
Pečené krůtí prso na perlovém kuskusu Září ve vaší kuchyni Články z

Komentáře k receptu: Vepřové ragú na smetaně

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

10 dárků, které ženy za žádnou cenu nechtějí najít pod stromečkem 10 dárků, které ženy za žádnou cenu nechtějí najít pod stromečkem
VIDEO: Získejte uhrančivý pohled jako Karolína Mališová VIDEO: Získejte uhrančivý pohled jako Karolína Mališová
Revoluce ve vyhledávání nemovitostí v České republice Revoluce ve vyhledávání nemovitostí v České republice
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web