VEPŘOVÉ RAGÚ NA BRAMBORÁCÍCH

Hodnocení:

Moje:

-
-

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 500
      g vepřová plec libová
    • 100
      g uzené maso
    • 1
      lžička sůl
    • 1
      lžička pepř mletý
    • 1
      lžíce tuk
    • 10
      g slanina
    • 1
      ks cibule
    • 1
      ks kapie
    • 2
      lžíce kečup - jemný
    • 3
      stroužek česnek
    • 1
      lžička mletá paprika sladká i pálivá
    • 4
      ks bramboráky

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Vepřové i uzené maso nakrájíme na nudličky,osolíme,opepříme,necháme odležet. Na kostičky nakrájenou slaninu rozškvaříme v tlakovém hrnci na tuku. Přidáme nadrobno nakrájenou cibuli a osmažíme dozlatova. Vložíme připravené maso a zprudka opečeme. Okořeníme mletou paprikou a za stálého míchání opékáme. Zalijeme 2 dl vody, doplníme nakrájenou kapií, kečupem, prolisovaným česnekem a dusíme 20 min.
2
Hrnec otevřeme a maso necháme vysmahnout do tuku. Hotové ragú navršíme na bramboráky.
Zařazení: Maso Vepřové

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.