Autor:

VEPŘOVÉ RAGÚ NA BRAMBORÁCÍCH

Snadné
Ingredience
Vepřová plec
libová
500 g
Uzené maso 100 g
Sůl 1 lžička
Pepř mletý 1 lžička
Tuk 1 lžíce
Slanina 10 g
Cibule 1 ks
Kapie 1 ks
Kečup - jemný 2 lžíce
Česnek 3 stroužek
Mletá paprika
sladká i pálivá
1 lžička
Bramboráky 4 ks

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Vepřové

Vepřové i uzené maso nakrájíme na nudličky,osolíme,opepříme,necháme odležet. Na kostičky nakrájenou slaninu rozškvaříme v tlakovém hrnci na tuku. Přidáme nadrobno nakrájenou cibuli a osmažíme dozlatova. Vložíme připravené maso a zprudka opečeme. Okořeníme mletou paprikou a za stálého míchání opékáme. Zalijeme 2 dl vody, doplníme nakrájenou kapií, kečupem, prolisovaným česnekem a dusíme 20 min.

Hrnec otevřeme a maso necháme vysmahnout do tuku. Hotové ragú navršíme na bramboráky.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1

Oznámkujte recept jako ve škole

1 2 3 4 5
Hodnocení uživatelů: 0 (hodnoceno 0x)
Bramborový šumavský toč se zelím Recepty na víkend: Lidová domácí čtveřice Články z

Komentáře k receptu: VEPŘOVÉ RAGÚ NA BRAMBORÁCÍCH

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

8 věcí, na které se musíte zeptat partnera dřív, než si ho vezmete 8 věcí, na které se musíte zeptat partnera dřív, než si ho vezmete
Natálie Kotková vyhrála video blogerku roku a už letí do Washingtonu Natálie Kotková vyhrála video blogerku roku a už letí do Washingtonu
Jak se postarat o vánoční stromek, aby dlouho vydržel Jak se postarat o vánoční stromek, aby dlouho vydržel
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web