Autor:

VEPŘOVÉ RAGÚ NA BRAMBORÁCÍCH

Snadné
Ingredience
Vepřová plec
libová
500 g
Uzené maso 100 g
Sůl 1 lžička
Pepř mletý 1 lžička
Tuk 1 lžíce
Slanina 10 g
Cibule 1 ks
Kapie 1 ks
Kečup - jemný 2 lžíce
Česnek 3 stroužek
Mletá paprika
sladká i pálivá
1 lžička
Bramboráky 4 ks

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Vepřové

Vepřové i uzené maso nakrájíme na nudličky,osolíme,opepříme,necháme odležet. Na kostičky nakrájenou slaninu rozškvaříme v tlakovém hrnci na tuku. Přidáme nadrobno nakrájenou cibuli a osmažíme dozlatova. Vložíme připravené maso a zprudka opečeme. Okořeníme mletou paprikou a za stálého míchání opékáme. Zalijeme 2 dl vody, doplníme nakrájenou kapií, kečupem, prolisovaným česnekem a dusíme 20 min.

Hrnec otevřeme a maso necháme vysmahnout do tuku. Hotové ragú navršíme na bramboráky.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Ořechové menu na víkend Články z

Komentáře k receptu: VEPŘOVÉ RAGÚ NA BRAMBORÁCÍCH

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Nečekejte, až vás klepne! Jaké jsou příznaky mrtvice a kdy zavolat záchranku? Nečekejte, až vás klepne! Jaké jsou příznaky mrtvice a kdy zavolat záchranku?
Tři kamarádky shodily za čtyři měsíce přes čtyřicet kilo! Jak se jim to povedlo? Tři kamarádky shodily za čtyři měsíce přes čtyřicet kilo! Jak se jim to povedlo?
Víte, jak si správně vybrat hořčík? Ne každý je stejně účinný! Víte, jak si správně vybrat hořčík? Ne každý je stejně účinný!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web