Autor:

Vepřové po uzenářsku

Střední
Ingredience
Papriková klobása  
Cibule  
Červená paprika  
Sojová omáčka  
Sůl  
Pepř mletý  
Olej  
Vepřové maso
kousky
 

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Vepřové

Maso osolíme, opepříme a orestujeme s klobásou na oleji. Až je maso skoro hotové, přidáme nahrubo nakrájenou cibuli a papriku, směs dorestujeme, příp. malinko podusíme, dochutíme sojovkou. Podáváme s rýží.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 1 x
1
5 1 5 1
Hovězí hamburger Domácí hamburger krok za krokem Články z

Komentáře k receptu: Vepřové po uzenářsku

Komentáře

  1. Jozef T.   19.03.2007 | 18:58 | reagovat |

    Sójová omácka v údenárstve je predsa len trochu prehnaná korenina na dochucovanie nasich jedál. Inác recept nemá chybu.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

6 věcí z milostného života, které nikdy nedávejte na sociální sítě 6 věcí z milostného života, které nikdy nedávejte na sociální sítě
Blanka Milfaitová: Cestuje po světě a stále vaří marmelády i pro Buckinghamský palác Blanka Milfaitová: Cestuje po světě a stále vaří marmelády i pro Buckinghamský palác
Zatočte s rýmou pomocí Sinupretu! Zatočte s rýmou pomocí Sinupretu!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web