Vepřové po uzenářsku

Hodnocení:

Moje:

-
-

Suroviny

Vložit do nákupu
    • papriková klobása
    • cibule
    • červená paprika
    • sojová omáčka
    • sůl
    • pepř mletý
    • olej
    • vepřové maso kousky

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Maso osolíme, opepříme a orestujeme s klobásou na oleji. Až je maso skoro hotové, přidáme nahrubo nakrájenou cibuli a papriku, směs dorestujeme, příp. malinko podusíme, dochutíme sojovkou. Podáváme s rýží.
Zařazení: Maso Vepřové
Vyzkoušeli recept

Komentáře k receptu

  • Jozef T.
    Jozef T. |

    19. 3. 2007 18:58

    Sójová omácka v údenárstve je predsa len trochu prehnaná korenina na dochucovanie nasich jedál. Inác recept nemá chybu.