Autor:

Vepřové po uzenářsku

Střední
Ingredience
Papriková klobása  
Cibule  
Červená paprika  
Sojová omáčka  
Sůl  
Pepř mletý  
Olej  
Vepřové maso
kousky
 

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Vepřové

Maso osolíme, opepříme a orestujeme s klobásou na oleji. Až je maso skoro hotové, přidáme nahrubo nakrájenou cibuli a papriku, směs dorestujeme, příp. malinko podusíme, dochutíme sojovkou. Podáváme s rýží.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 1 x
1
5 1 5 1

Oznámkujte recept jako ve škole

1 2 3 4 5
Hodnocení uživatelů: 1 (hodnoceno 1x)
Rebarborové cheesecaky Tip na víkend: skvělé recepty s rebarborou Články z

Komentáře k receptu: Vepřové po uzenářsku

Komentáře

  1. Jozef T.   19.03.2007 | 18:58 | reagovat | závadný

    Sójová omácka v údenárstve je predsa len trochu prehnaná korenina na dochucovanie nasich jedál. Inác recept nemá chybu.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Horoskop na další týden: Tygry čeká nabitý týden, Psy úspěch v práci Horoskop na další týden: Tygry čeká nabitý týden, Psy úspěch v práci
Nejkrásnější vánoční stromečky z celého světa: Nalaďte se na sváteční atmosféru! Nejkrásnější vánoční stromečky z celého světa: Nalaďte se na sváteční atmosféru!
Svatby roku 2016: Gregorovi, Marie Rottrová i Aleš Brichta Svatby roku 2016: Gregorovi, Marie Rottrová i Aleš Brichta
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web