Autor:

Vepřové plátky v pórku

Střední
Ingredience
Vepřové maso 4 plátek
Anglická slanina 100 g
Pórek 1 ks
Olivový olej  
Sojová omáčka 4 lžíce
Alobal 4 ks

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Vepřové, Uzeniny

Vepřové opláchneme, lehce naklepeme. Alobal vždy potřeme olivovým olejem, položíme plátek, který přelijeme 1 lžící sójovky a zasypeme na kolečka nakrájeným pórkem. Zabalíme, vložíme do pečící misky či na plech a pečeme na 280 °C asi 1 hodinu.

Před koncem pečení osmahneme na pánvi dokřupava slaninu. Maso vyndáme z alobalu, poklademe opečenou slaninou.

Jako příloha se hodí opečené brambory, které můžeme péci současně s masem.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Náš tip: Hovězí pečeně s granátovými jablky Články z

Komentáře k receptu: Vepřové plátky v pórku

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

6 věcí z milostného života, které nikdy nedávejte na sociální sítě 6 věcí z milostného života, které nikdy nedávejte na sociální sítě
Blanka Milfaitová: Cestuje po světě a stále vaří marmelády i pro Buckinghamský palác Blanka Milfaitová: Cestuje po světě a stále vaří marmelády i pro Buckinghamský palác
Zatočte s rýmou pomocí Sinupretu! Zatočte s rýmou pomocí Sinupretu!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web