Autor:

Vepřové plátky v pórku

Střední
Ingredience
Vepřové maso 4 plátek
Anglická slanina 100 g
Pórek 1 ks
Olivový olej  
Sojová omáčka 4 lžíce
Alobal 4 ks

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Vepřové, Uzeniny

Vepřové opláchneme, lehce naklepeme. Alobal vždy potřeme olivovým olejem, položíme plátek, který přelijeme 1 lžící sójovky a zasypeme na kolečka nakrájeným pórkem. Zabalíme, vložíme do pečící misky či na plech a pečeme na 280 °C asi 1 hodinu.

Před koncem pečení osmahneme na pánvi dokřupava slaninu. Maso vyndáme z alobalu, poklademe opečenou slaninou.

Jako příloha se hodí opečené brambory, které můžeme péci současně s masem.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1

Oznámkujte recept jako ve škole

1 2 3 4 5
Hodnocení uživatelů: 0 (hodnoceno 0x)
Brambory s kuřetem Večeře zn. co dům dal Články z

Komentáře k receptu: Vepřové plátky v pórku

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

10 dárků, které ženy za žádnou cenu nechtějí najít pod stromečkem 10 dárků, které ženy za žádnou cenu nechtějí najít pod stromečkem
Čeká vás velká láska? Na Vánoce si ji můžete přičarovat! Čeká vás velká láska? Na Vánoce si ji můžete přičarovat!
Cukroví z bílků: Jak nejlépe využít zbytky z pečení Cukroví z bílků: Jak nejlépe využít zbytky z pečení
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web