Autor:

Vepřové plátky v alobalu

Snadné
Ingredience
Vepřová kýta
dle počtu příživníků
 
Cibule 2 ks
Paprika - sladká  
Hladká mouka  
Sůl  
Pepř mletý  
Máslo
malá
1 kostka
Alobal  

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Vepřové

Vepřovou kýtu nakrájíme na plátky, které trošku naklepeme, osolíme a opepříme. V talíři namícháme směs hladké mouky a papriky (já udělám vždycky směs sladké+trošičku pálivé) a plátky v této směsy obalíme.

Na plech připravíme dvojitě přeložený alobal, který pomažeme máslem nebo olejem (záleží, jak to chcete mít omaštěné), na to položíme vrstvu cibule (na plátky) na to položíme maso (ne na sebe, ale vedle sebe) a opět další vrstvu cibule. Pěkně překryjeme alobalem, dáme na plech a do trouby na cca 250 °C prvních dvacet minut a potom snížíme na 200 °C a dalších cca 20 minut dopečeme - samozřejmě tyto časy jsou individuální, záleží, kdy je maso měkké.

Jako příloha je dobrá bramborová kaše.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Křepelky se slaninou a kapustou Podzim patří zvěřině. Užijte si zvěřinové hody Články z

Komentáře k receptu: Vepřové plátky v alobalu

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

6 věcí z milostného života, které nikdy nedávejte na sociální sítě 6 věcí z milostného života, které nikdy nedávejte na sociální sítě
Blanka Milfaitová: Cestují, vařím marmelády. Nejsem pitomá, abych dělala věci jinak Blanka Milfaitová: Cestují, vařím marmelády. Nejsem pitomá, abych dělala věci jinak
Řapíkatý celer: Kouzelná potravina, která hubne za vás? Řapíkatý celer: Kouzelná potravina, která hubne za vás?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web