Autor:

Vepřové plátky v alobalu

Snadné
Ingredience
Vepřová kýta
dle počtu příživníků
 
Cibule 2 ks
Paprika - sladká  
Hladká mouka  
Sůl  
Pepř mletý  
Máslo
malá
1 kostka
Alobal  

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Vepřové

Vepřovou kýtu nakrájíme na plátky, které trošku naklepeme, osolíme a opepříme. V talíři namícháme směs hladké mouky a papriky (já udělám vždycky směs sladké+trošičku pálivé) a plátky v této směsy obalíme.

Na plech připravíme dvojitě přeložený alobal, který pomažeme máslem nebo olejem (záleží, jak to chcete mít omaštěné), na to položíme vrstvu cibule (na plátky) na to položíme maso (ne na sebe, ale vedle sebe) a opět další vrstvu cibule. Pěkně překryjeme alobalem, dáme na plech a do trouby na cca 250 °C prvních dvacet minut a potom snížíme na 200 °C a dalších cca 20 minut dopečeme - samozřejmě tyto časy jsou individuální, záleží, kdy je maso měkké.

Jako příloha je dobrá bramborová kaše.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Jablíčka v těstíčku s vanilkovou omáčkou Oblíbené ingredience na zahřátí Články z

Komentáře k receptu: Vepřové plátky v alobalu

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Chcete být šťastnější? Lvi potřebují uznání, Váhy životní harmonii Chcete být šťastnější? Lvi potřebují uznání, Váhy životní harmonii
Třicetidenní výzva: Čtyři jednoduché cviky vám stačí na výstavní ruce! Třicetidenní výzva: Čtyři jednoduché cviky vám stačí na výstavní ruce!
Jak opravdu účinné jsou diety při léčbě obezity a nadváhy? Jak opravdu účinné jsou diety při léčbě obezity a nadváhy?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web