Autor:

Vepřové plátky s ochucenou rýží a sýrovou omáčkou

Střední
Ingredience
Vepřová kýta 500 g
Dlouhozrnná rýže
loupaná
200 
Sýr 100 g
Kari 1 lžička
Pepř celý
kuličky
2 ks
Mořská sůl 1 špetka
Paprika - sladká 1 špetka
Masox 1 kostka
Máslo 2 lžíce
Smetana 1 kelímek
Cibule 1 kelímek
Olej  

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Vepřové

Rýži nejlépe připravíme ve vysoké pánvi (wok). V pánvi rozehřejeme máslo, lehce osmažíme cibulku a nasypeme rýži, kterou necháme smažit dokud nebude bílá. Pak přelijeme studenou vodou (cca 1 cm nad rýži) a necháme vyvařit, přidáme kari, znovu přelijeme studenou vodou a necháme opět vyvařit. V hrnku rozpustíme v horké vodě masox a tím zalijeme rýži a necháme odstavenou, dokud se vývar nevsákne. Zprudka osmažíme předem naklepané, osolené a opepřené vepřové plátky.

Omáčku připravíme tak, že rozehřejeme smetanu, nasypeme sýr a dochutíme např. kari, paprikou.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 1 x
1
5 1 5 1
Rebarborové cheesecaky Tip na víkend: skvělé recepty s rebarborou Články z

Komentáře k receptu: Vepřové plátky s ochucenou rýží a sýrovou omáčkou

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Trendy v barvách a účesech pro rok 2017: Inspirujte se celebritami Trendy v barvách a účesech pro rok 2017: Inspirujte se celebritami
Jaká je nejoblíbenější poloha při sexu: Máte ji rádi taky? Jaká je nejoblíbenější poloha při sexu: Máte ji rádi taky?
Retro fotografie: Podívejte se, co se v minulém století nosilo na horách Retro fotografie: Podívejte se, co se v minulém století nosilo na horách
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web