Autor:

Vepřové plátky s ochucenou rýží a sýrovou omáčkou

Střední
Ingredience
Vepřová kýta 500 g
Dlouhozrnná rýže
loupaná
200 
Sýr 100 g
Kari 1 lžička
Pepř celý
kuličky
2 ks
Mořská sůl 1 špetka
Paprika - sladká 1 špetka
Masox 1 kostka
Máslo 2 lžíce
Smetana 1 kelímek
Cibule 1 kelímek
Olej  

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Vepřové

Rýži nejlépe připravíme ve vysoké pánvi (wok). V pánvi rozehřejeme máslo, lehce osmažíme cibulku a nasypeme rýži, kterou necháme smažit dokud nebude bílá. Pak přelijeme studenou vodou (cca 1 cm nad rýži) a necháme vyvařit, přidáme kari, znovu přelijeme studenou vodou a necháme opět vyvařit. V hrnku rozpustíme v horké vodě masox a tím zalijeme rýži a necháme odstavenou, dokud se vývar nevsákne. Zprudka osmažíme předem naklepané, osolené a opepřené vepřové plátky.

Omáčku připravíme tak, že rozehřejeme smetanu, nasypeme sýr a dochutíme např. kari, paprikou.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 1 x
1
5 1 5 1
Rychlovka na víkend i na večeři Články z

Komentáře k receptu: Vepřové plátky s ochucenou rýží a sýrovou omáčkou

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Nejstarší modelka světa Carmen Dell'Orefice (85): Jaké je její tajemství nestárnoucí krásy? Nejstarší modelka světa Carmen Dell'Orefice (85): Jaké je její tajemství nestárnoucí krásy?
5 kuchařských triků, jak uvařit nejlepší segedínský guláš 5 kuchařských triků, jak uvařit nejlepší segedínský guláš
Drtí vás stres? Vyzkoušejte tyto rychlé triky, jak se ho zbavit! Drtí vás stres? Vyzkoušejte tyto rychlé triky, jak se ho zbavit!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web