Autor:

Vepřové plátky s cuketovým bramborákem

Střední
Ingredience
Vepřové maso
Nejlépe krkovička
 plátek
Anglická slanina  
Brambory  
Cuketa  
Pepř mletý  
Česnek  
Sůl  
Vejce 1 ks
Majoránka  

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Vepřové

Vepřové plátky naklepeme, trochu osolíme a opepříme. Z cukety uděláme klasický „bramborák“. Syrové oškrábané brambory nakrájíme na kolečka (asi 1/2 cm). Do pekáče s vyšším okrajem naskládáme na dno anglickou slaninu, brambory - trochu osolíme, maso a vrstvu bramboráku z cukety. Opakujeme do vypotřebování surovin, konečná vrstva musí být bramborák.

Pečeme přikryté asi půl hodiny na 200-250 °C, po půl hodině odkryjeme, zalijem smetanou a dopečeme tak, aby bramborák na vrchu byl krásně růžový a křupavý.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Grilované krevety s česnekem Krevety, kalamáry, chobotnice a jiné mořské plody Články z

Komentáře k receptu: Vepřové plátky s cuketovým bramborákem

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Nečekejte, až vás klepne! Jaké jsou příznaky mrtvice a kdy zavolat záchranku? Nečekejte, až vás klepne! Jaké jsou příznaky mrtvice a kdy zavolat záchranku?
Tři kamarádky shodily za čtyři měsíce přes čtyřicet kilo! Jak se jim to povedlo? Tři kamarádky shodily za čtyři měsíce přes čtyřicet kilo! Jak se jim to povedlo?
Víte, jak si správně vybrat hořčík? Ne každý je stejně účinný! Víte, jak si správně vybrat hořčík? Ne každý je stejně účinný!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web