Autor:

Vepřové plátky s cuketovým bramborákem

Střední
Ingredience
Vepřové maso
Nejlépe krkovička
 plátek
Anglická slanina  
Brambory  
Cuketa  
Pepř mletý  
Česnek  
Sůl  
Vejce 1 ks
Majoránka  

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Vepřové

Vepřové plátky naklepeme, trochu osolíme a opepříme. Z cukety uděláme klasický „bramborák“. Syrové oškrábané brambory nakrájíme na kolečka (asi 1/2 cm). Do pekáče s vyšším okrajem naskládáme na dno anglickou slaninu, brambory - trochu osolíme, maso a vrstvu bramboráku z cukety. Opakujeme do vypotřebování surovin, konečná vrstva musí být bramborák.

Pečeme přikryté asi půl hodiny na 200-250 °C, po půl hodině odkryjeme, zalijem smetanou a dopečeme tak, aby bramborák na vrchu byl krásně růžový a křupavý.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Banica Ochutnejte Bulharsko Články z

Komentáře k receptu: Vepřové plátky s cuketovým bramborákem

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Petrklíče, hyacinty, narcisy: Jak na to, aby vydržely i v interiéru Petrklíče, hyacinty, narcisy: Jak na to, aby vydržely i v interiéru
5 ranních návyků, po kterých se bohužel přibírá 5 ranních návyků, po kterých se bohužel přibírá
Omlazení pro vaši pleť: pleťové masky. Jaké si můžete dopřát v salonech? Omlazení pro vaši pleť: pleťové masky. Jaké si můžete dopřát v salonech?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web