Autor:

Vepřové plátky na zelenině II.

Střední
Ingredience
Vepřová kýta
nebo plec
1 kg
Slanina 50 g
Cibule 1 ks
Mrkev 1 ks
Petržel 1 ks
Bobkový list 2 ks
Nové koření 2 ks
Hladká mouka
na zahuštění
1 lžička
Sůl  

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Pokrmy, Ze zeleniny, Vepřové

Maso nakrájíme na plátky, opečeme na slanině s cibulkou a mírně podlijeme vodou.

Přidáme na kolečka nakrájenou mrkev s petrželí, koření, podle chuti přisolíme a dusíme doměkka.

Maso vyjmeme,šťávu zaprášíme hl.moukou, podlijeme trochou vody a povaříme asi 8 minut.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Hostina na svatého Martina Články z

Komentáře k receptu: Vepřové plátky na zelenině II.

Komentáře

  1. losos   05.02.2012 | 8:44 | reagovat |

    mnam 8-)

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Chilli papričky: Jak je snadno vypěstovat i v panelákovém bytě Chilli papričky: Jak je snadno vypěstovat i v panelákovém bytě
Domácí pleťový peeling: Jak si ho vyrobit? Domácí pleťový peeling: Jak si ho vyrobit?
Origami jeřáb: Vyrobte si symbol dlouhověkosti Origami jeřáb: Vyrobte si symbol dlouhověkosti
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web