Vepřové nudličky v hooodně pálivé omáčce

moje hodnocení:

4,0

hodnotilo: 1
neuvedeno
neuvedeno
neuvedeno
autor: Recepty

Suroviny

Vložit do nákupu
    • vepřové maso
    • cibule
    • žampiony
    • kmín
    • podravka
    • pepř mletý
    • paprika - sladká
    • masox
    • olivový olej
    • pálivá paprika bílá - pokud možno pálivé papriky, mleté chilli papričky

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Na olivovém oleji zpěníme cibuli nakrájenou na kroužky (nešetřím s ní) a přidáme na nudličky nakrájené vepřové maso, osmahneme a zasypeme sladkou paprikou. Orestujeme, zalijeme studenou vodou, přidáme kmín, pepř, mleté chilli papričky, masox, podravku, konzervu žampiónů a dusíme, než je maso téměř měké, poté přidáme nakríjené slovenské papriky (bílé a švětke zelené) a ještě trochu povaříme. Je-li řídké, zahustíme trochou hladké mouky rozmíchané v hrnečku s voudou.
2
Podáváme s těstovinami - barevně to vyniká trojbarevných vrtulkách.
Zařazení: Maso Vepřové

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.