Autor:

Vepřové nudličky s nivou

Střední
Ingredience
Vepřové maso 500 g
Pórek
Sýr Niva 100 g
Tatra mléko 3 lžíce
Kečup - jemný 1 lžíce
Sůl  
Pepř mletý  
Olej  
Pažitka  

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Vepřové

Maso nakrájíme na nudličky, osolíme, opepříme a zprudka opečeme na oleji. Přidáme nakrájený pórek a 5 minut restujeme. Dále přidáme nivu a mícháme, až se rozpustí, pak přidáme tatru a kečup. Jednotlivé porce nakonec hodně posypeme pažitkou nebo petrželkou.
Podáváme s brambory nebo rýží.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 1 x
1
5 1 5 1
Skvělé odlehčující víkendové recepty: Králík, řepa a coleslaw Články z

Komentáře k receptu: Vepřové nudličky s nivou

Komentáře

  1. MatesR   30.10.2011 | 13:26 | reagovat |

    Super teď jsem to udělal a fakt bomba :-)

  2. recepty73   25.11.2010 | 22:42 | reagovat |

    Jsou tu opravdu jen 3 lžíce mléka?Autor píše-přidáme tatru :-\

    1. Tereza T   29.11.2010 | 14:01 | reagovat |

      3 lžíce mléka Tatra, opraveno, díky.

  3. Lenik   30.08.2007 | 16:24 | reagovat |

    Překvapivě rychlý, jednoduchý a výborný recept, i návštěva si pochutnala!!!Jenom doporučuji. Pečené brambory a zelenina k tomu, nemělo to chybu,díky moc.

  4. Martina Schwoiserova   17.12.2006 | 13:57 | reagovat |

    bajecnei jidlo,doporucuji vsem!

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

6 věcí z milostného života, které nikdy nedávejte na sociální sítě 6 věcí z milostného života, které nikdy nedávejte na sociální sítě
Blanka Milfaitová: Cestuje po světě a stále vaří marmelády i pro Buckinghamský palác Blanka Milfaitová: Cestuje po světě a stále vaří marmelády i pro Buckinghamský palác
Zatočte s rýmou pomocí Sinupretu! Zatočte s rýmou pomocí Sinupretu!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web