Vepřové nudličky s játry

Hodnocení:

Moje:

45 minut
3
porce

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 500
      g vepřové maso
    • 1
      ks červená paprika
    • 1
      ks zelená paprika
    • 1
      ks cibule
    • 300
      g drůbeží játra
    • 3
      ks mrkev
    • 1
      ks rajský protlak (115 g)
    • 3
      stroužek česnek
    • 1
      hrst mletá sladká paprika
    • sojová omáčka
    • sůl
    • pepř mletý
    • rostlinný olej

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Vepřové maso a játra nakrájíme na nudličky. Zeleninu očistíme. Česnek nakrájíme na nudličky, cibuli nasekáme. Mrkev nakrájíme na kolečka, papriku na nudličky.
2
Na pánvi rozehřejeme olej a krátce osmažíme česnek. Jen krátce, aby nám nezhnědl. Přidáme cibuli. Jakmile začne pouštět šťávu, přidáme vepřové maso. Osolíme ho a pod pokličkou dusíme doměkka. Během dušení maso podle potřeby podléváme.
3
Když je maso téměř měkké, přidáme játra a krátce osmahneme. Vsypeme mrkev a papriky. Vše postupně podléváme vývarem či vodou. Na konci vaření by měla zbýt nějaká šťáva.
4
Do měkkého masa přidáme rajský protlak, sójovou omáčku a podle chuti papriku s trochou pepře. Vepřové nudličky s játry už jen prohřejeme a odstavíme.
5
Vepřové nudličky s játry podáváme s hranolky nebo americkými brambory.
Zařazení: Maso Vepřové Drůbeží
Vyzkoušeli recept

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.