Vepřové na žampionech se slaninou

moje hodnocení:

5,0

hodnotilo: 5
40 minut
4
porce
neuvedeno
autor: Recepty

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 4
      plátek vepřová plec
    • anglická slanina
    • žampiony
    • sůl
    • pepř mletý
    • sladká smetana
    • hladká mouka

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Na olivovém oleji osmažit vepřové maso. Zvlášt do hrnce dáme na kostičky nakrájenou slaninu a seškvaříme. Potom přidáme osmažené maso a nakrájené žampiony, osolíme, opepříme a dusíme do měkka. Před koncem měkké maso vyjmeme na talíř, šťávu zahustíme smetanou a moukou. Poté opět vložíme maso a necháme chvilku prohřát. Podáváme s bramborem nebo rýží.
Zařazení: Maso Vepřové
Vyzkoušeli recept

Komentáře k receptu

  • monika
    monika |

    27. 5. 2013 22:02

    mnamka,dekuji

  • Pan Pstruh
    Pan Pstruh |

    20. 4. 2013 17:37

    Vynikající se píše ty blbečku <3

  • ALAIII
    ALAIII |

    24. 11. 2012 19:12

    Tak sem to zkusil a bylo to vinikající ;-)

  • Hela
    Hela |

    8. 1. 2011 10:02

    Já jsem osmažila slaninu a na ní teprve maso, je to mňamka, doporučuju vyzkoušet.

  • fafejt fafejtova
    fafejt fafejtova |

    24. 4. 2009 14:06

    zní to lákavě a komentáře chválí.. právě jsem dala na plotnu. Také do papiňáku..a žampiony nebyly, tedy jsem dala předem namočené sušené bílé hříbky.. Děj se vůle boží! :-)).. Ale voní to krásně už teď.

  • ludmila horáková
    ludmila horáková |

    13. 2. 2008 12:19

    Moc chutnálo davam 1***.

  • ludmila horáková
    ludmila horáková |

    13. 2. 2008 12:18

    Moc chutnálo davam 1***.

  • kristyna p
    kristyna p |

    21. 3. 2007 13:09

    a taky je dobry to dat cely do papinaku .. pak se to nevaří tak dlouho ... a vysledek je stejný :o))

  • lucie zichova
    lucie zichova |

    13. 6. 2006 13:50

    muzu k tomu podavat i houskovy knedlik,diky

  • Radka
    Radka |

    12. 6. 2006 09:28

    Teď jdu na to. Chci to udělat k obědu, tak jsem zvědavá, ale hned potom písnu, jak receptík chutnal:-)

  • Ivana
    Ivana |

    10. 6. 2006 14:18

    Dneska jsem tuto baštu dělala k obědu a nezbylo ani "ň". Přijel i tchán a moc si pochutnal. Dávám 1*.

  • marcela
    marcela |

    10. 3. 2006 20:36

    Vynikajuce jedlo. Pri duseni som priliala trocha vody lebo sa mi zdalo ze sa ta slanina s masom pripaluje. Receptu to vsak neublizi, len je viac omacky a to nie je na skodu.