Autor:

Vepřové na švestkách

60 minut PT0H60M
Snadné
Porce: 2
Ingredience
Vepřové maso 250 g
Švestky
čerstvé nebo mražené
200 g
Sůl  
Voda
na podlití
 

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Vepřové

Vepřové maso nakrájíme na malé kousky, nenaklepané je rozložíme po pekáči, osolíme a poklademe vypeckovanými švestkami. Zalijeme vodou tak, aby bylo maso potopené a vložíme do trouby. Pečeme na 250 stupňů asi 60 minut, dokud maso není měkké. Nic s pekáčem neděláme. Po upečení je maso šťavnaté a jemně nasládlé.

K tomu se dá uvařit bramborová kaše, těstoviny, na co máte chuť.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Bochníček plněný uzeným masem (k pivu) Domácí pečení pro každou příležitost Články z

Komentáře k receptu: Vepřové na švestkách

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Potraviny, které spalují kalorie! Můžete jíst a zároveň hubnout? Potraviny, které spalují kalorie! Můžete jíst a zároveň hubnout?
Emma Watson prožívá noční můru, je totálně pod kontrolou Toma Hankse Emma Watson prožívá noční můru, je totálně pod kontrolou Toma Hankse
Těhotné a kojící ženy - jaké látky, vitamíny a minerály jsou potřebné? Těhotné a kojící ženy - jaké látky, vitamíny a minerály jsou potřebné?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web