Autor:

Vepřové na švestkách

60 minut PT0H60M
Snadné
Porce: 2
Ingredience
Vepřové maso 250 g
Švestky
čerstvé nebo mražené
200 g
Sůl  
Voda
na podlití
 

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Vepřové

Vepřové maso nakrájíme na malé kousky, nenaklepané je rozložíme po pekáči, osolíme a poklademe vypeckovanými švestkami. Zalijeme vodou tak, aby bylo maso potopené a vložíme do trouby. Pečeme na 250 stupňů asi 60 minut, dokud maso není měkké. Nic s pekáčem neděláme. Po upečení je maso šťavnaté a jemně nasládlé.

K tomu se dá uvařit bramborová kaše, těstoviny, na co máte chuť.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Steak Chateaubriand Maso k obědu (nejen) pro muže Články z

Komentáře k receptu: Vepřové na švestkách

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Nejdřív málem zemřela při výslechu, potom v mlátičce a nakonec při povodních Nejdřív málem zemřela při výslechu, potom v mlátičce a nakonec při povodních
Proměna jídelny: Kombinace starého nábytku a moderních prvků vás nadchne! Proměna jídelny: Kombinace starého nábytku a moderních prvků vás nadchne!
Chat: Věčné problémy s pletí? Ptejte se odbornice, jak s nimi zatočit Chat: Věčné problémy s pletí? Ptejte se odbornice, jak s nimi zatočit
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web