Autor:

Vepřové na pivu a medu

60 minut PT0H60M
Snadné
Ingredience
Pivo - černé 300 ml
Med 100 ml
Hnědý cukr 250 g
Vepřová pečeně 2 kg
Sůl  
Pepř mletý  
Vepřové na pivu a medu

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Vepřové

Pivo, med a cukr dejte do hrnce a na středním plameni svařte na sirup.
Troubu předehřejte na 200°C. Maso ze všech stran osolte a opepřete, dejte do pekáčku a pečte 20 minut. Pak teplotu v troubě snižte na 160°C, pečínku potřete sirupovitou glazurou a pečte 40-45 minut.
V průběhu pečení potírejte výpekem.
Výpek se mi zdál docela řídký, tak jsem jej přelila na pánev a povařila, aby mi více zhoustl.
Příloha: kuskus, rýže...

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 1 x
4
2 1 5 1
Sýrové fondue Fondue - společenská záležitost Články z

Komentáře k receptu: Vepřové na pivu a medu

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

10 věcí, které na něm nikdy nezměníte. A ani byste se o to neměla snažit 10 věcí, které na něm nikdy nezměníte. A ani byste se o to neměla snažit
Proč jste single? Panny jsou vybíravé, Střelci se bojí nudy! Proč jste single? Panny jsou vybíravé, Střelci se bojí nudy!
Ideální dárek pro muže? Vyzkoušeli jsme multifunkční péči o tělo značky Braun Ideální dárek pro muže? Vyzkoušeli jsme multifunkční péči o tělo značky Braun
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web