Vepřové na pivu a medu

moje hodnocení:

2,0

hodnotilo: 1
60 minut
neuvedeno
neuvedeno
autor: Delarue

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 300
      ml pivo - černé
    • 100
      ml med
    • 250
      g hnědý cukr
    • 2
      kg vepřová pečeně
    • sůl
    • pepř mletý

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Pivo, med a cukr dejte do hrnce a na středním plameni svařte na sirup.
2
Troubu předehřejte na 200°C. Maso ze všech stran osolte a opepřete, dejte do pekáčku a pečte 20 minut. Pak teplotu v troubě snižte na 160°C, pečínku potřete sirupovitou glazurou a pečte 40-45 minut.
3
V průběhu pečení potírejte výpekem.
4
Výpek se mi zdál docela řídký, tak jsem jej přelila na pánev a povařila, aby mi více zhoustl.
5
Příloha: kuskus, rýže...
Zařazení: Maso Vepřové

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.