Autor:

Vepřové na olivách

Střední
Ingredience
Vepřová kýta 500 g
Mrkev
menší
2 ks
Zelené olivy 1 balení
Česnek 3 stroužek
Bílé víno 2 dl
Oregáno  
Pepř mletý  
Olivový olej 3 lžíce

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Vepřové

Maso nakrájíme na proužky, mrkve oloupeme a nakrájíme na tenká kolečka. V hrnci rozpálíme olej, přidáme maso a mrkev, osmahneme, na to prolisujeme česnek, osolíme, opepříme, přidáme oregano a bílé víno. Necháme dusit. Když je maso poloměkké, přidáme olivy bez nálevu, pokrájené na půlky. Dusíme do měkka, v případě potřeby trochu podléváme. Podáváme s rýží.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Tagliatelle s liškami Tagliatelle 4x jinak Články z

Komentáře k receptu: Vepřové na olivách

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Nejdřív málem zemřela při výslechu, potom v mlátičce a nakonec při povodních Nejdřív málem zemřela při výslechu, potom v mlátičce a nakonec při povodních
Proměna jídelny: Kombinace starého nábytku a moderních prvků vás nadchne! Proměna jídelny: Kombinace starého nábytku a moderních prvků vás nadchne!
Chat: Věčné problémy s pletí? Ptejte se odbornice, jak s nimi zatočit Chat: Věčné problémy s pletí? Ptejte se odbornice, jak s nimi zatočit
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web