Vepřové na olivách

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
neuvedeno
neuvedeno
neuvedeno
autor: Recepty

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 500
      g vepřová kýta
    • 2
      ks mrkev menší
    • 1
      balení zelené olivy
    • 3
      stroužek česnek
    • 2
      dl bílé víno
    • oregáno
    • pepř mletý
    • 3
      lžíce olivový olej

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Maso nakrájíme na proužky, mrkve oloupeme a nakrájíme na tenká kolečka. V hrnci rozpálíme olej, přidáme maso a mrkev, osmahneme, na to prolisujeme česnek, osolíme, opepříme, přidáme oregano a bílé víno. Necháme dusit. Když je maso poloměkké, přidáme olivy bez nálevu, pokrájené na půlky. Dusíme do měkka, v případě potřeby trochu podléváme. Podáváme s rýží.
Zařazení: Maso Vepřové

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.