Autor:

Vepřové na olivách

Střední
Ingredience
Vepřová kýta 500 g
Mrkev
menší
2 ks
Zelené olivy 1 balení
Česnek 3 stroužek
Bílé víno 2 dl
Oregáno  
Pepř mletý  
Olivový olej 3 lžíce

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Vepřové

Maso nakrájíme na proužky, mrkve oloupeme a nakrájíme na tenká kolečka. V hrnci rozpálíme olej, přidáme maso a mrkev, osmahneme, na to prolisujeme česnek, osolíme, opepříme, přidáme oregano a bílé víno. Necháme dusit. Když je maso poloměkké, přidáme olivy bez nálevu, pokrájené na půlky. Dusíme do měkka, v případě potřeby trochu podléváme. Podáváme s rýží.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1

Oznámkujte recept jako ve škole

1 2 3 4 5
Hodnocení uživatelů: 0 (hodnoceno 0x)
Panenka plněná gorgonzolou Vepřové hodování Články z

Komentáře k receptu: Vepřové na olivách

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Pacientů s HIV stále přibývá: V Praze hrozí epidemie! Jak se nemoci vyhnout? Pacientů s HIV stále přibývá: V Praze hrozí epidemie! Jak se nemoci vyhnout?
Vánoce podle feng-šuej: Jak na to, aby se vás držely peníze a pohoda Vánoce podle feng-šuej: Jak na to, aby se vás držely peníze a pohoda
Co se zásnubním prstenem, když ze svatby sejde? Co se zásnubním prstenem, když ze svatby sejde?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web