Vepřové na houbách v římském hrnci

90 minut PT0H90M
Snadné
Ingredience
Vepřové maso 1/2 kg
Houby  
Tvrdý sýr 100 g
Pórek 1/2 ks
Cibule 1 ks
Brambory
střední
8 ks
Orientální koření  
Pažitka  
Sůl  
Olej  

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Vepřové

Maso nakrájíme na menší kousky, cibuli zpěníme na trošce oleje a přidáme osolené a okořeněné maso, které zprudka opečeme.
Přendáme do římského hrnce, přidáme pokrájené houby a pórek, jako poslední vrstvu dáme brambory nakrájené na kostičky, nebo na plátky, osolíme, zasypeme nakrájenou pažitkou a přikryté dáme na 3/4 hodiny péct.
Před dopečením posypeme strouhaným sýrem a dáme ještě dopéct.
Poznámka: houby můžeme použít čerstvé, mražené nebo sterilované žampiony. Pórek můžeme nahradit mraženou zeleninou, případně nedávat vůbec.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 1 x
1
5 1 5 1
Hostina na svatého Martina Články z

Komentáře k receptu: Vepřové na houbách v římském hrnci

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Cvičíte jógu, abyste zhubli? Blbost, tvrdí lektorka! K čemu se hodí? Cvičíte jógu, abyste zhubli? Blbost, tvrdí lektorka! K čemu se hodí?
5 andělů, kteří vám pomůžou najít a udržet lásku 5 andělů, kteří vám pomůžou najít a udržet lásku
Jak se nejlépe ubránit v zimních měsících nachlazení Jak se nejlépe ubránit v zimních měsících nachlazení
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web