Vepřové na houbách v římském hrnci

90 minut PT0H90M
Snadné
Ingredience
Vepřové maso 1/2 kg
Houby  
Tvrdý sýr 100 g
Pórek 1/2 ks
Cibule 1 ks
Brambory
střední
8 ks
Orientální koření  
Pažitka  
Sůl  
Olej  

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Vepřové

Maso nakrájíme na menší kousky, cibuli zpěníme na trošce oleje a přidáme osolené a okořeněné maso, které zprudka opečeme.
Přendáme do římského hrnce, přidáme pokrájené houby a pórek, jako poslední vrstvu dáme brambory nakrájené na kostičky, nebo na plátky, osolíme, zasypeme nakrájenou pažitkou a přikryté dáme na 3/4 hodiny péct.
Před dopečením posypeme strouhaným sýrem a dáme ještě dopéct.
Poznámka: houby můžeme použít čerstvé, mražené nebo sterilované žampiony. Pórek můžeme nahradit mraženou zeleninou, případně nedávat vůbec.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 1 x
1
5 1 5 1
Králičí rillettes s ředkvičkami a okurkou Svěží chutě v kuchyni Články z

Komentáře k receptu: Vepřové na houbách v římském hrnci

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Potraviny, které spalují kalorie! Můžete jíst a zároveň hubnout? Potraviny, které spalují kalorie! Můžete jíst a zároveň hubnout?
Emma Watson prožívá noční můru, je totálně pod kontrolou Toma Hankse Emma Watson prožívá noční můru, je totálně pod kontrolou Toma Hankse
Těhotné a kojící ženy - jaké látky, vitamíny a minerály jsou potřebné? Těhotné a kojící ženy - jaké látky, vitamíny a minerály jsou potřebné?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web