Vepřové na hořčici III.

Hodnocení:

Moje:

-
-

Suroviny

Vložit do nákupu
    • vepřová plec 1,5 kg
    • mletá sladká paprika
    • hořčice plnotučná
    • polohrubá mouka
    • mletý kmín
    • 2
      ks cibule
    • mléko
    • olej
    • sůl

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
cibuli nastrouháme na jemném struhadle a spolu s mletým kmínem a paprikou ji jemně orestujeme na oleji (jen krátce, aby paprika nezhořkla). Vložíme vepřové maso vcelku opečeme po všech stranách a obalíme směsí cibule, kmínu a papriky a dusíme v malém množství vody doměkka. Měkké maso opláchneme od směsi, vyndáme a do omáčky přidáme vodu, plnotučnou hořčici a zahustíme moukou s mlékem. Podáváme s houskovým knedlíkem
Zařazení: Maso Vepřové

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.