Autor:

Vepřové na hořčici II.

45 minut PT0H45M
Snadné
Porce: 4
Ingredience
Tuk 1 lžíce
Cibule 1 ks
Hořčice
plnotučná i kremžská
 
Vepřové maso 4 plátek
Masox  
Sůl  
Pepř mletý  
Hořčičné semínko  

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Vepřové

Maso hojně pomažeme hořčicí a necháme alespoň hodinu marinovat. V hrnci rozhřejeme tuk a osmažíme na něm cibuli nakrájenou na plátky a lžičku hořčičného semínka. Potom položíme na cibuli plátky masa a osmažíme je z obou stran. Maso podlijeme asi 3 dcl vody a přidáme do ní Masox a dvě lžíce hořčice (1 krémžské a 1 plnotučné). Dusíme cca půl hodiny a průběžně podléváme. Osolíme, opepříme.
Jako přílohu podáváme buď rýži nebo bramborové knedlíky.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 4 x
1-
4.75 4 5 1
Strapačky s kysaným zelím a uzeným Tradiční slovenská kuchyně Články z

Komentáře k receptu: Vepřové na hořčici II.

Komentáře

  1. Sabutoma   22.09.2016 | 20:30 | reagovat |

    bylo výborné

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Velký test řasenek v ceně od 250 do 450 korun: Která je nejlepší? Velký test řasenek v ceně od 250 do 450 korun: Která je nejlepší?
Vodka s klobásou nebo sprej na astma: Jaké šílené diety lidé drží? Vodka s klobásou nebo sprej na astma: Jaké šílené diety lidé drží?
Český design: Téměř nezničitelné kabelky z bezpečnostních pásů Český design: Téměř nezničitelné kabelky z bezpečnostních pásů
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web