Vepřové na hořčici II.

moje hodnocení:

4,8

hodnotilo: 4
45 minut
4
porce
neuvedeno
autor: lada.patkova

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 1
      lžíce tuk
    • 1
      ks cibule
    • hořčice plnotučná i kremžská
    • 4
      plátek vepřové maso
    • masox
    • sůl
    • pepř mletý
    • hořčičné semínko

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Maso hojně pomažeme hořčicí a necháme alespoň hodinu marinovat. V hrnci rozhřejeme tuk a osmažíme na něm cibuli nakrájenou na plátky a lžičku hořčičného semínka. Potom položíme na cibuli plátky masa a osmažíme je z obou stran. Maso podlijeme asi 3 dcl vody a přidáme do ní Masox a dvě lžíce hořčice (1 krémžské a 1 plnotučné). Dusíme cca půl hodiny a průběžně podléváme. Osolíme, opepříme.
2
Jako přílohu podáváme buď rýži nebo bramborové knedlíky.
Zařazení: Maso Vepřové
Vyzkoušeli recept

Komentáře k receptu

  • Sabutoma
    Sabutoma |

    22. 9. 2016 20:30

    bylo výborné