Autor:

Vepřové medailonky s rokfórovou omáčkou

60 minut PT0H60M
Střední
Ingredience
Vepřová kýta 600 g
Hladká mouka 70 g
Olej  
Rokfór 200 g
Máslo 60 g
Sůl  
Pepř mletý  
Smetana 80 g
Mléko 80 g
Vývar  
Vegeta  

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Vepřové

Maso nakrájíme na plátky, mírně naklepeme, osolíme, opepříme a zprudka opečeme.

Z oleje, mouky a části másla připravíme světlou jíšku. Zalijeme ji prochladlým vývarem a mlékem. Dobře promícháme a necháme zvolna vařit.

Omáčku přecedíme, přidáme zbylé máslo, smetanu a dochutíme. Na závěr přidáme nastrouhaný rokfór, mírně necháme rozpustit.

Vepřové medailonky přelejeme omáčkou a podáváme.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Králičí rillettes s ředkvičkami a okurkou Svěží chutě v kuchyni Články z

Komentáře k receptu: Vepřové medailonky s rokfórovou omáčkou

Komentáře

  1. Anna Jiřičková   01.09.2008 | 11:28 | reagovat |

    Dobrý den,z čeho má být ten vývar, prosím? Děkuji

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

8 věcí, které zpomalují hubnutí: Patří mezi ně sport i detox! 8 věcí, které zpomalují hubnutí: Patří mezi ně sport i detox!
Proměna ložnice: z neútulného prostoru perfektní oáza klidu! Proměna ložnice: z neútulného prostoru perfektní oáza klidu!
Pleťový „jojo efekt" a jak mu zabránit Pleťový „jojo efekt" a jak mu zabránit
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web