Autor:

Vepřové maso v zelí s rajčaty

90 minut PT0H90M
Snadné
Ingredience
Vepřová plec 600 g
Sůl 1 špetka
Rostlinný olej 3 lžíce
Rajčata 6 ks
Bílé zelí 1 ks
Zakysaná smetana 200 ml
Hladká mouka 1 lžíce

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Vepřové

Vepřové maso nakrájíme na větší kousky, osolíme a na rozehřátém oleji po všech stranách opečeme. Potom přidáme oloupaná rajčata (spařená), nakrájená na čtvrtky, mírně podlijeme horkou vodou a dusíme téměř do měkka. Teprve pak přidáme nahrubo nakrájené zelí a dodusíme. Nakonec zalijeme pokrm smetanou, ve které jsme rozmíchali hladkou mouku a vše krátce povaříme. Dochutíme a podáváme s vařenými brambory.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Vepřové kotlety s hořčicí a sýrem feta Tipy na sýrové dobroty Články z

Komentáře k receptu: Vepřové maso v zelí s rajčaty

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Voda s citronem jako spalovač tuků: Vážně to funguje? Voda s citronem jako spalovač tuků: Vážně to funguje?
Jak zamaskovat odrosty rychle a bez barvení? Známe kosmetické triky! Jak zamaskovat odrosty rychle a bez barvení? Známe kosmetické triky!
Migréna, PMS nebo bolest zad. Jak se problémů zbavit do šedesáti minut? Migréna, PMS nebo bolest zad. Jak se problémů zbavit do šedesáti minut?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web