Autor:

Vepřové maso v zelí s rajčaty

90 minut PT0H90M
Snadné
Ingredience
Vepřová plec 600 g
Sůl 1 špetka
Rostlinný olej 3 lžíce
Rajčata 6 ks
Bílé zelí 1 ks
Zakysaná smetana 200 ml
Hladká mouka 1 lžíce

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Vepřové

Vepřové maso nakrájíme na větší kousky, osolíme a na rozehřátém oleji po všech stranách opečeme. Potom přidáme oloupaná rajčata (spařená), nakrájená na čtvrtky, mírně podlijeme horkou vodou a dusíme téměř do měkka. Teprve pak přidáme nahrubo nakrájené zelí a dodusíme. Nakonec zalijeme pokrm smetanou, ve které jsme rozmíchali hladkou mouku a vše krátce povaříme. Dochutíme a podáváme s vařenými brambory.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Salát z pečených paprik a fazolí Suroviny pro horké léto Články z

Komentáře k receptu: Vepřové maso v zelí s rajčaty

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Velký test řasenek v ceně od 250 do 450 korun: Která je nejlepší? Velký test řasenek v ceně od 250 do 450 korun: Která je nejlepší?
Vodka s klobásou nebo sprej na astma: Jaké šílené diety lidé drží? Vodka s klobásou nebo sprej na astma: Jaké šílené diety lidé drží?
Gastrický bypass - jednoduchá operace, která zachraňuje životy Gastrický bypass - jednoduchá operace, která zachraňuje životy
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web