Vepřové maso s těstovinami

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
neuvedeno
neuvedeno
neuvedeno
autor: Recepty

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 400
      g steaky z kotlety
    • 300
      g cibule
    • 1,5
      dl rostlinný olej
    • mletá paprika
    • sůl
    • pepř mletý
    • kmín
    • 2
      lžíce hladká mouka
    • voda
    • těstoviny jakéhokoliv druhu - nejlepší jsou špagety

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Na pánev nalijeme olej, nakrájenou cibuli zpěníme do růžova, nakrájené maso na drobné kostky orestujeme, podlijeme vodou. Přidáme papriku, sůl, špetku pepře, kmín a dusíme, až je maso měkké. Můžeme přidat i zeleninové lečo, je to lepší.
2
Na závěr mouku s vodou rozmícháme a nalijeme do hrnce a povaříme 15 minut. Nakonec pro zlepšení chuti můžete přidat nastrouhaný sýr.
Zařazení: Maso Vepřové

Komentáře k receptu

  • Hana Rožníčková
    Hana Rožníčková |

    23. 11. 2006 17:47

    Já bych místo kotlet raději použila plec, kotlety se mi zdají " suché ". Ale je to jen můj názor.