Autor:

Vepřové maso s těstovinami

Střední
Ingredience
Steaky z kotlety 400 g
Cibule 300 g
Rostlinný olej 1,5 dl
Mletá paprika  
Sůl  
Pepř mletý  
Kmín  
Hladká mouka 2 lžíce
Voda  
Těstoviny
jakéhokoliv druhu - nejlepší jsou špagety
 

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Vepřové

Na pánev nalijeme olej, nakrájenou cibuli zpěníme do růžova, nakrájené maso na drobné kostky orestujeme, podlijeme vodou. Přidáme papriku, sůl, špetku pepře, kmín a dusíme, až je maso měkké. Můžeme přidat i zeleninové lečo, je to lepší.

Na závěr mouku s vodou rozmícháme a nalijeme do hrnce a povaříme 15 minut. Nakonec pro zlepšení chuti můžete přidat nastrouhaný sýr.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Linecký koláč s marmeládou a mandlemi Gastrovýlet do Rakouska. Vyzkoušejte 6 skvělých receptů Články z

Komentáře k receptu: Vepřové maso s těstovinami

Komentáře

  1. Hana Rožníčková   23.11.2006 | 17:47 | reagovat |

    Já bych místo kotlet raději použila plec, kotlety se mi zdají " suché ". Ale je to jen můj názor.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

10 věcí, které na něm nikdy nezměníte. A ani byste se o to neměla snažit 10 věcí, které na něm nikdy nezměníte. A ani byste se o to neměla snažit
Nejlepší mazanec: 5 receptů, podle kterých ho zvládne každý Nejlepší mazanec: 5 receptů, podle kterých ho zvládne každý
Proč jste single? Panny jsou vybíravé, Střelci se bojí nudy! Proč jste single? Panny jsou vybíravé, Střelci se bojí nudy!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web