Vepřové maso s oregánem

Hodnocení:

Moje:

45 minut
-

Suroviny

Vložit do nákupu
  • Na maso
    • vepřové maso
    • olej
    • pepř mletý
    • sůl
    • oregáno
  • Na zeleninu
    • 2
      ks cibule větší
    • česnek
    • 1
      dl vývar
    • oregáno
    • 3
      ks rajčata
    • rajský protlak
    • voda

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Vepřové maso (lze nahradit i kuřecím) nakrájíme na kousky a dáme na rozpálenou pánev. Chvilinku orestujeme a pak osolíme, opepříme. Nakonec přidáme docela dost oregána. Vše zprudka restujeme tak 20-30 minut.
2
Vedle do hrnce nakrájíme a osmažíme cibulku, přidáme česnek, 1 dcl vývaru (ani nemusí být), dále vložíme 3 nakrájená rajčata, přídáme rajčatový protlak a trochu vody, nakonec nepatrně osolíme, opepříme a přidáme oregáno.
3
Za občasného míchání duste asi 20 minut. Nakonec obě věci smícháme na pánvi a podáváme.
Zařazení: Maso Vepřové

Komentáře k receptu

  • Blanka Plašilová
    Blanka Plašilová |

    6. 5. 2007 20:08

    chci se zeptat, to oregáno čerstvé nebo sušené? Ale když bude to sušené, nepřipálí se to?