Autor:

Vepřové maso s oregánem

45 minut PT0H45M
Snadné
Na maso
Vepřové maso  
Olej  
Pepř mletý  
Sůl  
Oregáno  
Na zeleninu
Cibule
větší
2 ks
Česnek  
Vývar 1 dl
Oregáno  
Rajčata 3 ks
Rajský protlak  
Voda  

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Vepřové

Vepřové maso (lze nahradit i kuřecím) nakrájíme na kousky a dáme na rozpálenou pánev. Chvilinku orestujeme a pak osolíme, opepříme. Nakonec přidáme docela dost oregána. Vše zprudka restujeme tak 20-30 minut.
Vedle do hrnce nakrájíme a osmažíme cibulku, přidáme česnek, 1 dcl vývaru (ani nemusí být), dále vložíme 3 nakrájená rajčata, přídáme rajčatový protlak a trochu vody, nakonec nepatrně osolíme, opepříme a přidáme oregáno.
Za občasného míchání duste asi 20 minut. Nakonec obě věci smícháme na pánvi a podáváme.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Panenka plněná gorgonzolou Vepřové hodování Články z

Komentáře k receptu: Vepřové maso s oregánem

Komentáře

  1. Blanka Plašilová   06.05.2007 | 20:08 | reagovat |

    chci se zeptat, to oregáno čerstvé nebo sušené? Ale když bude to sušené, nepřipálí se to?

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Klape vám to ve vztahu? Poznáte to podle toho, jak spíte! Klape vám to ve vztahu? Poznáte to podle toho, jak spíte!
Pozor, demence hrozí i vám! Těchto pět triků vám pomůže se jí vyhnout Pozor, demence hrozí i vám! Těchto pět triků vám pomůže se jí vyhnout
Největší zdravotnická soutěž v ČR učí ordinace komunikovat s pacienty online Největší zdravotnická soutěž v ČR učí ordinace komunikovat s pacienty online
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web