Autor:

Vepřové maso s oregánem

45 minut PT0H45M
Snadné
Na maso
Vepřové maso  
Olej  
Pepř mletý  
Sůl  
Oregáno  
Na zeleninu
Cibule
větší
2 ks
Česnek  
Vývar 1 dl
Oregáno  
Rajčata 3 ks
Rajský protlak  
Voda  

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Vepřové

Vepřové maso (lze nahradit i kuřecím) nakrájíme na kousky a dáme na rozpálenou pánev. Chvilinku orestujeme a pak osolíme, opepříme. Nakonec přidáme docela dost oregána. Vše zprudka restujeme tak 20-30 minut.
Vedle do hrnce nakrájíme a osmažíme cibulku, přidáme česnek, 1 dcl vývaru (ani nemusí být), dále vložíme 3 nakrájená rajčata, přídáme rajčatový protlak a trochu vody, nakonec nepatrně osolíme, opepříme a přidáme oregáno.
Za občasného míchání duste asi 20 minut. Nakonec obě věci smícháme na pánvi a podáváme.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Recepty na dipy, které korunují vaše dílo Články z

Komentáře k receptu: Vepřové maso s oregánem

Komentáře

  1. Blanka Plašilová   06.05.2007 | 20:08 | reagovat |

    chci se zeptat, to oregáno čerstvé nebo sušené? Ale když bude to sušené, nepřipálí se to?

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

6 věcí z milostného života, které nikdy nedávejte na sociální sítě 6 věcí z milostného života, které nikdy nedávejte na sociální sítě
Blanka Milfaitová: Cestuje po světě a stále vaří marmelády i pro Buckinghamský palác Blanka Milfaitová: Cestuje po světě a stále vaří marmelády i pro Buckinghamský palác
Zatočte s rýmou pomocí Sinupretu! Zatočte s rýmou pomocí Sinupretu!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web