Autor:

Vepřové maso s oregánem

45 minut PT0H45M
Snadné
Na maso
Vepřové maso  
Olej  
Pepř mletý  
Sůl  
Oregáno  
Na zeleninu
Cibule
větší
2 ks
Česnek  
Vývar 1 dl
Oregáno  
Rajčata 3 ks
Rajský protlak  
Voda  

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Vepřové

Vepřové maso (lze nahradit i kuřecím) nakrájíme na kousky a dáme na rozpálenou pánev. Chvilinku orestujeme a pak osolíme, opepříme. Nakonec přidáme docela dost oregána. Vše zprudka restujeme tak 20-30 minut.
Vedle do hrnce nakrájíme a osmažíme cibulku, přidáme česnek, 1 dcl vývaru (ani nemusí být), dále vložíme 3 nakrájená rajčata, přídáme rajčatový protlak a trochu vody, nakonec nepatrně osolíme, opepříme a přidáme oregáno.
Za občasného míchání duste asi 20 minut. Nakonec obě věci smícháme na pánvi a podáváme.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Sedlácká omeleta Podzimní pohoda na chalupě. Vyzkoušejte skvělé recepty Články z

Komentáře k receptu: Vepřové maso s oregánem

Komentáře

  1. Blanka Plašilová   06.05.2007 | 20:08 | reagovat |

    chci se zeptat, to oregáno čerstvé nebo sušené? Ale když bude to sušené, nepřipálí se to?

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Kteří muži vám budou nevěrní? Nejvíc podvádějí Střelci, Vodnáři a Blíženci! Kteří muži vám budou nevěrní? Nejvíc podvádějí Střelci, Vodnáři a Blíženci!
5 důvodů, proč vaše břicho nemizí, i když chodíte cvičit 5 důvodů, proč vaše břicho nemizí, i když chodíte cvičit
Fotogalerie Tatiany Vilhelmové: Jak to, že vypadá pořád stejně? Fotogalerie Tatiany Vilhelmové: Jak to, že vypadá pořád stejně?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web