Vepřové maso s chřestem

Hodnocení:

Moje:

-
-

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 4
      plátek vepřové maso
    • 150
      g sýr niva
    • 1
      špetka sůl
    • 1
      špetka pepř mletý
    • 100
      g chřest
    • 1
      lžíce koření - barbecue
    • olej

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Plátky masa naklepeme, osolíme opeříme, a posypeme barbecue. Na ně položíme chřest, povařený v osolené vodě, a kousek nivy. Celé zabalíme. Chřest trochu vyčnívá s obou stran. Na pávni osmažíme, potom necháme ještě dopéct v mikrovlné troubě. Podáváme s brambory nebo jen tak se zeleninovým salátem.
Zařazení: Maso Vepřové

Komentáře k receptu

  • vojta
    vojta |

    29. 5. 2012 17:50

    je to dobre, ale priste zkusim do vypeku pridat trochu smetany a nastrouham nivu aby to melo trochu takovou kremovou omacku a maso na taliri s ni preliju

  • Lenka
    Lenka |

    13. 5. 2006 16:35

    Je to dobrý recept, dělala jsem to z vepřového i kuřecího masa, místo barbecue koření (to jsem neměla) jsem použila grilovací koření. Nechala jsem to dopéct v troubě a dala jsem na to kousek másla.