Vepřové maso s celerem po řecku

Hodnocení:

Moje:

-
-

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 600
      g vepřové maso
    • 1
      lžíce rostlinný olej
    • 1
      ks celer
    • 2
      ks cibule
    • sůl
    • pepř mletý
    • 2
      ks vejce
    • 1
      ks citron

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Na tuku osmahneme do zlatova pokrájenou cibuli, přidáme maso nakrájené na kostky, osolíme a dusíme ve vlastní šťávě. K poloměkkému masu přidáme nakrájený celer, přisolíme a dusíme pod pokličkou v dostatečném množství šťávy.
2
Nakonec do šťávy vmícháme rozkvedlané vejce a dochutíme citronem. Podáváme s těstovinami, brambory nebo rýží.
Zařazení: Maso Vepřové
Vyzkoušeli recept

Komentáře k receptu

  • Monika Pavlisová
    Monika Pavlisová |

    6. 1. 2006 20:41

    Výborné :o) Přidala jsem ještě půl kostičky bujonu...

  • Marie Svobodová
    Marie Svobodová |

    15. 11. 2005 11:46

    Dělala jsem v sobotu, příloha brambory. Já osobně mám celer velmi ráda takže nadmíru spokojená a ani rodina kupodivu proti celeru neprotestovala, takže jim též chutnalo. Je to zase trochu změna.Díky za recept