Autor:

Vepřové maso s celerem po řecku

Střední
Ingredience
Vepřové maso 600 g
Rostlinný olej 1 lžíce
Celer 1 ks
Cibule 2 ks
Sůl  
Pepř mletý  
Vejce 2 ks
Citron 1 ks

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Vepřové

Na tuku osmahneme do zlatova pokrájenou cibuli, přidáme maso nakrájené na kostky, osolíme a dusíme ve vlastní šťávě. K poloměkkému masu přidáme nakrájený celer, přisolíme a dusíme pod pokličkou v dostatečném množství šťávy.

Nakonec do šťávy vmícháme rozkvedlané vejce a dochutíme citronem. Podáváme s těstovinami, brambory nebo rýží.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 9 x
1-
4.67 9 5 1

Oznámkujte recept jako ve škole

1 2 3 4 5
Hodnocení uživatelů: 1- (hodnoceno 9x)
Kuře v bylinkové strouhance na kapustových listech Říjnová tabule může být veselejší - 4 barevné recepty pro vás Články z

Komentáře k receptu: Vepřové maso s celerem po řecku

Komentáře

  1. Monika Pavlisová   06.01.2006 | 20:41 | reagovat | závadný

    Výborné :o) Přidala jsem ještě půl kostičky bujonu...

  2. Marie Svobodová   15.11.2005 | 11:46 | reagovat | závadný

    Dělala jsem v sobotu, příloha brambory. Já osobně mám celer velmi ráda takže nadmíru spokojená a ani rodina kupodivu proti celeru neprotestovala, takže jim též chutnalo. Je to zase trochu změna.Díky za recept

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Horoskop na další týden: Tygry čeká nabitý týden, Psy úspěch v práci Horoskop na další týden: Tygry čeká nabitý týden, Psy úspěch v práci
Nejkrásnější vánoční stromečky z celého světa: Nalaďte se na sváteční atmosféru! Nejkrásnější vánoční stromečky z celého světa: Nalaďte se na sváteční atmosféru!
Svatby roku 2016: Gregorovi, Marie Rottrová i Aleš Brichta Svatby roku 2016: Gregorovi, Marie Rottrová i Aleš Brichta
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web