Autor:

Vepřové maso na pórku

Střední
Ingredience
Vepřová plec  
Pórek  
Smetana  
Máslo  
Žampiony
(Houby)
 
Tvrdý sýr  
Sůl  
Pepř mletý  

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Vepřové

Vepřové maso nakrájíme na menší kousky dáme do trouby na pekáček na polovinu upéct. Trochu dáme másla a vodu. Mezitím připravíme pórek, žampiony (houby) a na hrubo nastrouhaný sýr, zalijeme šlehačkou - můžete trochu ještě přisolit, má to lepší chut. To vše smícháme dohromady s masem a pečeme do měkka.

Podáváme s bramborem a meruňkovým kompotem.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Gastronomické poklady šťavnaté Brazílie Články z

Komentáře k receptu: Vepřové maso na pórku

Komentáře

  1. Silva   12.05.2012 | 11:24 | reagovat |

    Moc dobrý recept a moc mi chutnal takže moc vás chválým moc moc :-* <:-) :-[

  2. Rozalinda   12.05.2012 | 11:21 | reagovat |

    :-) ;-) :-D <3

  3. kusy   29.05.2011 | 13:56 | reagovat |

    velmi chutný recept, ještě jsem ho vylepšil pribinou a troškou mléka a dobrý papáníčko :-)

  4. Jarka   31.08.2007 | 11:10 | reagovat |

    Také chválím, moc dobrý recept.

  5. Aninka   25.08.2007 | 12:01 | reagovat |

    To je moc dobrý recept. Vyzkoušeno při dnešním obědě, rodina chválila.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Nečekejte, až vás klepne! Jaké jsou příznaky mrtvice a kdy zavolat záchranku? Nečekejte, až vás klepne! Jaké jsou příznaky mrtvice a kdy zavolat záchranku?
Tři kamarádky shodily za čtyři měsíce přes čtyřicet kilo! Jak se jim to povedlo? Tři kamarádky shodily za čtyři měsíce přes čtyřicet kilo! Jak se jim to povedlo?
Víte, jak si správně vybrat hořčík? Ne každý je stejně účinný! Víte, jak si správně vybrat hořčík? Ne každý je stejně účinný!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web