Vepřové maso na pórku

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
neuvedeno
neuvedeno
neuvedeno
autor: Recepty

Suroviny

Vložit do nákupu
    • vepřová plec
    • pórek
    • smetana
    • máslo
    • žampiony (Houby)
    • tvrdý sýr
    • sůl
    • pepř mletý

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Vepřové maso nakrájíme na menší kousky dáme do trouby na pekáček na polovinu upéct. Trochu dáme másla a vodu. Mezitím připravíme pórek, žampiony (houby) a na hrubo nastrouhaný sýr, zalijeme šlehačkou - můžete trochu ještě přisolit, má to lepší chut. To vše smícháme dohromady s masem a pečeme do měkka.
2
Podáváme s bramborem a meruňkovým kompotem.
Zařazení: Maso Vepřové

Komentáře k receptu

  • Silva
    Silva |

    12. 5. 2012 11:24

    Moc dobrý recept a moc mi chutnal takže moc vás chválým moc moc :-* <:-) :-[

  • Rozalinda
    Rozalinda |

    12. 5. 2012 11:21

    :-) ;-) :-D <3

  • kusy
    kusy |

    29. 5. 2011 13:56

    velmi chutný recept, ještě jsem ho vylepšil pribinou a troškou mléka a dobrý papáníčko :-)

  • Jarka
    Jarka |

    31. 8. 2007 11:10

    Také chválím, moc dobrý recept.

  • Aninka
    Aninka |

    25. 8. 2007 12:01

    To je moc dobrý recept. Vyzkoušeno při dnešním obědě, rodina chválila.