Vepřové maso dvou chutí

moje hodnocení:

5,0

hodnotilo: 1
neuvedeno
neuvedeno
neuvedeno
autor: JerryHide

Suroviny

Vložit do nákupu

Nebyly přidány žádné ingredience.

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Maso omyjeme, nakrájíme na menší kousky, osolíme a opepříme. Papriku rozkrojíme na půl a očistíme. Půlku připraveného masa vložíme do očištěných paprik a zasypeme bazalkou.
2
Nastrouháme trochu citronové kůry a slisujeme česnek. Druhou polovinu masa smícháme s česnekem, citronovou kůrou a kapkou worcestru.
3
Na kratší kraj zápekací misky uděláme opěru z druhé poloviny masa a na ní položíme papriky. Zbytek mísy zasypeme bramborem a cibulí, které osolíme a opepříme. Opravdu lehce podlijeme, přiklopíme, a dáme do předehřáte trouby dusit.
4
Dobrou chuť.
Zařazení: Maso Vepřové

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.