Autor:

Vepřové maso dvou chutí

Střední

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Vepřové

Maso omyjeme, nakrájíme na menší kousky, osolíme a opepříme. Papriku rozkrojíme na půl a očistíme. Půlku připraveného masa vložíme do očištěných paprik a zasypeme bazalkou.

Nastrouháme trochu citronové kůry a slisujeme česnek. Druhou polovinu masa smícháme s česnekem, citronovou kůrou a kapkou worcestru.

Na kratší kraj zápekací misky uděláme opěru z druhé poloviny masa a na ní položíme papriky. Zbytek mísy zasypeme bramborem a cibulí, které osolíme a opepříme. Opravdu lehce podlijeme, přiklopíme, a dáme do předehřáte trouby dusit.

Dobrou chuť.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 1 x
1
5 1 5 1
Hovězí ragú se zeleninou Tip na sváteční oběd: skvělá chuť ragú Články z

Komentáře k receptu: Vepřové maso dvou chutí

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Cvičíte jógu, abyste zhubli? Blbost, tvrdí lektorka! K čemu se hodí? Cvičíte jógu, abyste zhubli? Blbost, tvrdí lektorka! K čemu se hodí?
5 andělů, kteří vám pomůžou najít a udržet lásku 5 andělů, kteří vám pomůžou najít a udržet lásku
Jak se nejlépe ubránit v zimních měsících nachlazení Jak se nejlépe ubránit v zimních měsících nachlazení
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web