Autor:

Vepřové ledvinky po maďarsku

Střední
Ingredience
Vepřové ledvinky 500 g
Rostlinný olej 4 lžíce
Cibule 2 ks
Paprika - sladká 1 lžíce
Vývar  
Zakysaná smetana 200 ml
Hladká mouka 1 lžíce
Sůl  

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Vnitřnosti

Očištěné ledvinky rozpůlíme, odstraníme z nich močové kanálky a v několika vodách dobře vymneme. Poté je důkladně osušíme a nakrájíme příčně na plátky. Rozkrájené ledvinky vložíme na na oleji osmaženou cibulku, opečeme je, okořeníme a dusíme doměkka. Zahustíme je smetanou rozmíchanou s moukou. Omáčku provaříme a osolíme. Podáváme s rýží.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 2 x
2+
4.5 2 5 1
Tvaroh s fíky Sladké fíky: ovoce z ráje Články z

Komentáře k receptu: Vepřové ledvinky po maďarsku

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Petrklíče, hyacinty, narcisy: Jak na to, aby vydržely i v interiéru Petrklíče, hyacinty, narcisy: Jak na to, aby vydržely i v interiéru
5 ranních návyků, po kterých se bohužel přibírá 5 ranních návyků, po kterých se bohužel přibírá
Omlazení pro vaši pleť: pleťové masky. Jaké si můžete dopřát v salonech? Omlazení pro vaši pleť: pleťové masky. Jaké si můžete dopřát v salonech?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web