Vepřové ledvinky po maďarsku

moje hodnocení:

4,5

hodnotilo: 2
neuvedeno
neuvedeno
neuvedeno
autor: Ladia

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 500
      g vepřové ledvinky
    • 4
      lžíce rostlinný olej
    • 2
      ks cibule
    • 1
      lžíce paprika - sladká
    • vývar
    • 200
      ml zakysaná smetana
    • 1
      lžíce hladká mouka
    • sůl

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Očištěné ledvinky rozpůlíme, odstraníme z nich močové kanálky a v několika vodách dobře vymneme. Poté je důkladně osušíme a nakrájíme příčně na plátky. Rozkrájené ledvinky vložíme na na oleji osmaženou cibulku, opečeme je, okořeníme a dusíme doměkka. Zahustíme je smetanou rozmíchanou s moukou. Omáčku provaříme a osolíme. Podáváme s rýží.
Zařazení: Maso Vnitřnosti

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.