Autor:

Vepřové kotlety v alobalu

Střední
Ingredience
Vepřové kotlety  
Slanina  
Tvrdý sýr  
Česnek  
Sůl  
Pepř mletý  
Olej  

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Vepřové

Na celý pekáč položíme alobal a na jedne straně necháme tu samou velikost alobalu volnou, kterou se později pekáč zakryje. Alobal na pekáči potřeme troškou oleje. Na alobal pokládáme slaninu po celé délce pekáče.

Osolené a opepřené kotlety nařízneme po stranách a položíme na slaninu, dále na kotlety položíme na kolečka nakrájený česnek a přes to všechno položíme plátky tvrdého sýra. Pečlivě spojíme oba díly alobalu a pečeme v předehřáté troubě na 250 °C asi 1 hodinu (elektrická trouba).

Přílohy: brambory, hranolky, krokety atd.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Pikantní pečený guláš Lahůdky a speciality maďarské kuchyně Články z

Komentáře k receptu: Vepřové kotlety v alobalu

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Domácí koblihy: Jsou nadýchané a hříšně dobré! Domácí koblihy: Jsou nadýchané a hříšně dobré!
Jaké cvičení se pro vás hodí? Raci by měli běhat, Střelci tančit a Býci boxovat Jaké cvičení se pro vás hodí? Raci by měli běhat, Střelci tančit a Býci boxovat
Petra Vacka věšeli na háky za kůži na zádech! Proč? Petra Vacka věšeli na háky za kůži na zádech! Proč?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web